KERESÉS search-close

Álomutazó

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Álomutazó"

Így indult útjára az Álomutazó

Egy évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz: Az Álomutazó musical csapata már gőzerővel készül a jövő heti premierre, az előadásban szerepet kapott Erős Antónia és Szellő István is.

Schell Juditból kibújt a szigorú tanárnő

Schell Judit is szerepel a nagysikerű Álomutazó című darabban, aminek az üzenetét a színésznő fontosnak tartja. A történetben ő Cosinus tanárnő, aki egy negatív figura a mesemusicalben.

Keresztes Ildikó új alapokra helyezte az életét

Az énekesnő és színésznő végzett egy tisztogatást a magánéletében, mert úgy érezte, túl sok dolgot nézett el bizonyos embereknek és mostantól egyszerűen csak jól akarja érezni magát.

Varga Viktor és Radics Gigi bűnös termékeket árul?

Az Álomutazó című darab egy minden érzékre ható előadás, amit a művészek is minden korosztálynak ajánlanak. Varga Viktoron és Radics Gigin kívül számos ismert színész és énekes lép fel benne.

Story Extra 2017-12-22


szerző:
2017.12.22. 15:40
Az új mesemusical az eltűnt álmokat szeretné visszahozni

Az Álomutazó musical csapata már gőzerővel készül a jövő heti premierre, az előadásban szerepet kapott Erős Antónia és Szellő István is.

December végén jön az Álomutazó!

Hamarosan debütál a Játékkészítő alkotóinak új szuperprodukciója, az Álomutazó, amiben igazi sztárparádé várható. Rippel Feri és Illés Gabriella avatták be a nézőket az előadás kulisszatitkaiba.

Belestünk az Álomutazó kulisszái mögé!

Egyedülálló látványvilág, minden idők legnagyobb színpadi produkciója, az ország legismertebb színészei és énekesei egy színpadon. Mindezt ígérik az Álomutazó című mesemusical alkotói. Riporterünk pedig bekukkantott a kulisszák mögé!

Tudj meg mindent az Álomutazóról!

A nagysikerű Játékkészítő című darab után idén sem maradunk sztárparádé nélkül. Decemberben, Karácsony és Újév között monumentális díszlettel jön az Álomutazó, amelyben igazi sztárparádé várható! Hajdu Steve, Varga Viktor és Radics Gigi meséltek az előadásról.

Álomutazó: nézzen be a kulisszák mögé

Videóklip Radics Gigivel és Varga Viktorral valamint az Álomutazó című mesemusical főszereplőivel.

Látványos mesemusicalben a magyar sztárok!

Sztárok, ahogy még sosem láttuk őket: Szabó Győző, mint bárány, Stohl András tudós apuka, Hajdu Steve robot, Zsédenyi Adrienn űrhajós anyuka, Falusi Mariann, Ábel Anita és Keresztes Ildikó, pedig mint álomkészítők szerepelnek majd az Álomutazó című családi mesemusicalben. 

A teljes adást ITT nézheti meg!

Újabb nagy mesemusical szuper szereposztással

Parádés szereposztással készül az Álomutazó című nagyszabású mesemusical. A gyerekek és felnőttek számára egyaránt tanulságos darabban Stohl András, Schell Judit, Szabó Győző, Zséda és Radics Gigi is feltűnik majd.

A teljes adást ITT nézheti meg!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való