KERESÉS search-close

Ágnes

68 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ágnes"

Ágnes megzsarolja Miklóst azzal, hogy tudja, ő Júlia gyermekének az apja

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 15-i epizódjaiból!

Ágnes számon kéri Ludwigon, hogy miért jött haza

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 8-i epizódjaiból!

Ágnes két ismerős arcot lát Félix egyetemi fényképén, amiért magyarázatot akar a férfitól

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. szeptember 7-i epizódjaiból!

Ágnes fel akarja szedni Rudit

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 17-i epizódjaiból!

Ágneshez betörnek, amikor otthon van, és telefonon kér segítséget Zsolttól

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 28-i epizódjaiból!

Ágnes mindent megtesz, hogy éket verjen Aliz és Rudi közé

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 20-i epizódjaiból!

Gizi ingája alapján a „lakás” nem tud dönteni Ágnes és Emília között

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 9-i epizódjaiból!

Ágnes és Emília is ugyanazt a lakást akarja megszerezni

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 7-i epizódjaiból!

Ágnes soha többé nem akarja látni Ludwigot

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 13-i epizódjaiból!

Attila és Ágnes belemennek az áluzsorás ajánlatába

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 27-i epizódjaiból!
 

Ágnes szerint Attila dacból vitte csődbe a Berényi Kft.-t

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 18-i epizódjaiból!
 

Nóra és Ágnes összeverekednek

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 8-i epizódjaiból!

Ez történt a 12. héten


szerző:
2016.03.25. 22:00
Ez történt a 12. héten

Ágnes megtudja, hogy ki tette tönkre a Liza alibijét biztosító felvételt és mik a tervei Ludwignak. Attila próbálja ráébreszteni Nórát a kegyetlen valóságra. Zsolt lehetőséget kap Emíliától, hogy találkozhasson a fiával. Nóra meglátogatja Júliát a börtönben, hogy tisztázzák a vitás kérdéseket. Zsófi, miután veszélybe sodorja a kis Bencét, megrázó döntést hoz. Bözsiék második vendégfogadása közel sem olyan sikeres, mint az első. Péter és Ottó alkoholos joghurtot akarnak csinálni, de olyan valaki teszteli a próbaadagot, akinek egyáltalán nem kellene. Nóra névtelen levelet kap, ami szerint létezik egy hangfelvétel, melynek segítségével Zsolt kiszabadulhatna. Vajon kap segítséget a terv megvalósításához?

Ágnes hamisított videofelvétele eltűnik

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 18-i epizódjaiból!

Ágnes megfogadja, hogy elhallgattatja a szószátyár Pétert

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 22-i epizódjaiból!

Ludwig kérdőre vonja Ágnest, hogy vajon elárulta-e őt

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 15-i epizódjaiból!
 

Attila és Miklós ultimátumot adnak Ágnesnek

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 4-i epizódjaiból!
 

Ágnes szerint a rendőröknek tudniuk kell, hogy Nóra eltűnt.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 26-i epizódjaiból!
 

Ágnes megfenyegeti Ludwigot, hogy beszélni fog a nemi erőszakról.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 22-i epizódjaiból!
 

Ágnes bevallja Júliának, hogy attól fél, Ludwig gyilkolta meg Róbertet.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 18-i epizódjaiból!
 

Ágnes bevallja Nórának, hogy tényleg megcsókolta Róbertet.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 12-i epizódjaiból!
 

Ludwig látja, ahogy Róbert majdnem megcsókolja Ágnest.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 21-i epizódjaiból!

Ágnes elmondja Attilának, hogy fél Ludwigtól.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 11-i epizódjaiból!

Minden ötödik nő családon belüli erőszak áldozata

Családi erőszak áldozata lett Berényi Ágnes! Férje, Ludwig egy vita végén megerőszakolta. A jelenetek eljátszása komoly kihívás elé állította a Barátok közt színészeit, a valóságban  persze  ügyeltek arra, hogy ne érje semmilyen fizikai fájdalom a színésznőt.

Ludwig erőszakoskodik Ágnessel.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 4-i epizódjaiból!

Ágnes miatt Liza keze súlyosan megsérül.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 30-i epizódjaiból!

Ludwig kisbabát szeretne Ágnestől.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 19-i epizódjaiból!

Attila közli Ágnessel, hogy bármire készül, azt ő meg fogja akadályozni.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 20-i epizódjaiból!

Ágnes mindent elmond Lizának az igazi apjáról.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 28-i epizódjaiból!

Attila látja, hogy Juli Ágnes nevében írja alá a szerződést.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az  emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 18-i epizódjaiból!

Liza és Ágnes meglepetésére a tanár leszólja Liza zongoratudományát.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az  emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 15-i epizódjaiból!

Attila elmondja Ágnesnek Róbert titkát az apjáról.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. augusztus 6-i epizódjaiból!

Ágnes pénzt ajánl Ádámnak, ha megszerzi a felvételt, amivel Brigitta zsarolja.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 27-i epizódjaiból!

Brigitta csapdába csalja Ágnest.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 23-i epizódjaiból!

Ágnes figyelmezteti Brigittát, hogy zsarolható.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 15-i epizódjaiból!

Ádám Aliz segítségével csőbe húzza Ágnest

Ádám felkeresi Ágnest, és alkut ajánl neki: pénzért cserébe elárulja a volt kliensei vezetéknevét. Ádám bókolni kezd a hiú Ágnesnek, és gyengéden megsimogatja az arcát. Aliz titokban fotót készít az eseményről, és elküldi Ádámnak a képet. Ádám megmutatja Ágnesnek a képet, és megfenyegeti, hogy megmutatja Ludwignak, hogy Ágnes bizony egy dzsigoló szolgáltatásait veszi igénybe. Vajon mit lép erre Ágnes?

Ágnes szakít Zsolttal.


szerző:
2015.04.16. 22:10

Ágnes ablakát bedobják.


szerző:
2015.03.18. 21:30
Előző rész (2015. március 04.)

Gizella és László ez alkalommal a vízszűrővel fognak mellé. Mit lép Krisztián, amikor megtudja, hogy Enikő egy nős férfi szeretője? Ágnes nyerő szériája felbőszíti Miklóst.

Következő rész (2015. március 04.)

Gizella és László ez alkalommal a vízszűrővel fognak mellé. Mit lép Krisztián, amikor megtudja, hogy Enikő egy nős férfi szeretője? Ágnes nyerő szériája felbőszíti Miklóst.
 

Előző rész (2015. március 03.)

Megérti-e Tóbiás Aliz viselkedését? Vajon Júlia Miklós vagy Róbert pártját fogja? Vajon megússza-e Ágnes, hogy Miklós rájöjjön, hol töltötte az éjszakát?

Csak csajok 10-10-08


szerző:
2010.10.08. 09:05
Csak csajok 10-10-08

Csak csajok: Vajon mennyire köt bennünket a családi hagyomány? Igaz az, hogy sokan szüleik meg nem valósult álmát élik meg? Kockáztathatjuk-e a jó kapcsolatot a szüleinkkel azzal, hogy ellenszegülünk nekik?

Csak csajok 10-08-26


szerző:
2010.08.26. 09:00
Csak csajok 10-08-26

Kégl Ágnes 21 évesen költözött be a Való Világ 1 villájába, ami igazi fordulópont volt az életében. A csütörtöki Csak csajokban elmesélte, mit változtatott a valóságshow az életén.

Kovács Ági UNICEF nagykövet lett

A kinevezés 3 évre szól és szimbolikus, 100 forintos javadalmazással jár.

A legjobb partik lajstroma


szerző:
2010.07.07. 19:39
A legjobb partik lajstroma

Dzsudzsák Balázs, Szávay Ágnes, Csányi Sándor fia és Zwack Péter lánya is szerepelnek a listán.

Királynők a fedélzeten!


szerző:
2010.05.26. 09:00
Királynők a fedélzeten!

Dobó Ági és Kaló Jennifer indulnak a Kékszalagon. Elkísértük őket egy edzésre.

Magyar rendező sikere Cannes-ban


szerző:
2010.05.26. 03:30
Magyar rendező sikere Cannes-ban

Kocsis Ágnes Pál Adrienn című alkotása tarolt saját kategóriájában.

Magyar film is nyert Cannes-ban


szerző:
2010.05.22. 20:28
Magyar film is nyert Cannes-ban

A filmkritikusok nemzetközi szövetsége, a FIPRESCI Kocsis Ágnest díjazta Cannes-ban Pál Adrienn című játékfilmjéért.

Reggeli 10-05-18


szerző:
2010.05.18. 08:33
Reggeli 10-05-18

Három fiatal, gyönyörű nő, Völgyesi Gabi, Polgár Kriszta és Zimány Linda félelmeiről mesélt, az új Királynő, Dobó Ágnes pedig bemutatta szerelmét nekünk.

Reggeli 10-05-14


szerző:
2010.05.14. 08:41
Reggeli 10-05-14

A Királynő, Dobó Ági nem egyedül zokogott a boldogságtól tegnap este.

Magyar dömping Cannes-ban


szerző:
2010.05.12. 09:00
Magyar dömping Cannes-ban

Idén öt magyar filmes képviselteti magát a legrangosabb európai filmfesztiválon.

Reggeli 10-05-03


szerző:
2010.05.03. 08:17
Bánfalvy tudja a hosszú házasság titkát

Ági Rékasi Károllyal is megosztja, amit tapasztalt, mindezt a közös siker érdekében teszi.

Van Isten? És ha van, akkor mindenható?

A Portré otthon vendége, Heller Ágnes szeretné hinni, hogy van magasabb rendű lény az embernél.

Emberöléssel is vádolhatják Geréb Ágnest

A szakértők szerint súlyosabb bűncselekményt követett el, mint amivel vádolják.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való