KERESÉS search-close

Ábrahám Edit

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ábrahám Edit"

Ábrahám Edit egy teljesen új szerepben tündököl!

A Barátok közt Berényi Claudiája élete egyik legfontosabb szerepére készülődik...

Ábrahám Edit igyekszik nem beleszólni unokája nevelésébe

A színésznő egyelőre nem szeretne főállású nagymama lenni, időnként felbukkan a Barátok köztben, tévéfilmet forgat, színházban játszik, de nagyon boldoggá teszi, hogy Léna már az életének a része.

JÓKÍVÁNSÁGOK: Így gratuláltak Ramiéknak a kollégák!

Vasárnap reggel megszületett Kiss Ramóna és a válogatott kézilabdázó, Lékai Máté első gyermeke! Rami kollégái és barátai most a Fókuszon keresztül küldtek neki videó üzenetekben jókívánságokat. Nézze meg a teljes riportot: ITT!

Lubickol a nagymama-szerepben Ábrahám Edit!

Ábrahám Edit első kisunokája két hete született meg, azóta csak rá tud gondolni a Barátok Közt Berényi Klaudiája. Egyetlen fiával, Péterrel mindig is közeli volt a kapcsolata a színésznőnek, sokat beszélgettek arról, hogy mikor érkezik unoka. Most valóra vált az álom, végre újra babázhat Edit.

Boldog nagymamaként érkezett a Reggelibe Ábrahám Edit

A színésznő csillogó szemekkel mesélt kislány unokájáról, aki ugyan még nagyon picike, Editnek máris kész tervei vannak arról, mi mindent fognak együtt csinálni és azt is eldöntötte, hogy fiatal nagymama szeretne lenni.

Scherer Péter legújabb filmjéről mesélt

A legtöbben a humoros karaktereit ismerik, azonban rengeteg műfajban kipróbálta már magát. Vajon milyen projektekre készül a színész mostanában?

Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbe!

A színésznő 16 évig volt Berényi Miklós ellenfele, és időnként – így most is – visszatér a sorozatba rendet tenni. Persze, Edit nemcsak ikonikus szerepéről mesélt, hanem hamarosan érkező kisunokájáról is.

Meztelen fotókkal bombázzák Ábrahám Editet!

Berényi Claudia visszatért a Barátok köztbe - a karaktert alakító Ábrahám Edit pedig nem akármilyen történeteket mesélt nekünk!

Ábrahám Edit újra a Barátok Köztben!

2018 a nagy visszatérések éve! Csütörtök este, egy rég nem látott kedvenc, a cselszövő Berényi Claudia köszön be a Mátyás király térre. Mire számíthatunk tőle?

Ábrahám Edit újra szerelmes

Ám egyelőre nem egy férfi, hanem egy vérpezsdítő tánc rabolta el a szívét. A néha még Berényi Claudiaként felbukkanó Edit egyenesen sugárzik, amikor tangózni kezd. Nőiességében is erősíti a társas tánc, hiszen teljesen rá van utalva táncpartnerére.

Berényi Claudia ma este visszatér a Barátok köztbe!

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon tért vissza a milliomos nő, aki csak rövid ideig volt látható, annyi azonban bizonyos volt, hogy igencsak meg fogja kavarni a ház lakóinak az életét. De nemcsak Berényi Mikiék mindennapjait forgatta fel Claudia hazatérése, hanem a karaktert játszó színésznőét, Ábrahám Editét is, aki a sorozat után új életet kezdett.

Ábrahám Edit a mostban él!


szerző:
2018.01.31. 08:10
Ábrahám Edit a mostban él!

A Reggeli vendége egy örök optimista volt, aki 14 éven keresztül volt Kiss Rami nagymamája. A színésznők ráadásul nem csak a sorozatban, hanem a való életben is jó kapcsolatot ápolnak! Ha kíváncsi vagy, hogy van mostanában Edit, nézd meg a beszélgetést!

16 év után búcsúzott a Barátok közt sorozattól a színésznő!

A sorozat Claudiája 16 év után döntött úgy, hogy elhagyja a Mátyás király teret, és lassít az addigi életének tempóján. A színásznő négy évvel ezelőtt a Fókusznak mesélt arról, hogy miért döntött úgy, hogy otthagyja a sorozatot, és a forgatások után hogyan fogja elütni az idejét.

Elit party:  így még nem láthattuk a hazai sztárokat!

Fűtaposás tűsarkúban, kalapszépségverseny és az elit. Így bizony még nem láthattuk a sztárokat. Iszak Eszti, Zséda, és Rábaközi Andrea is a nagy múltú, úri sportot, a lovaspólót választotta a kikapcsolódásra.

Story Extra 2017-06-02


szerző:
2017.06.02. 16:55
Visszatér Berényi Claudia? – VIDEÓ!

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy a Barátok közt színésznője, Ábrahám Edit visszatért a sorozatba, és mint mondta, nagyon élvezte, hogy újra forgathatott. A visszatérés örömére Edit találkozott kolléganőjével, Mérai Katával, ezúttal azonban nem egy közös jelenetre, hanem a karácsonyi sütés-főzésre készültek fel.

Story Extra 2016-06-16


szerző:
2016.06.16. 17:25
Visszatér Berényi Claudia a Barátok köztbe

Ma este váratlan vendég érkezik a Mátyás király térre, és mindent fel fog forgatni. Berényi Claudia újra színre lép.

Ma este visszatér a Mátyás király térre Berényi Claudia!

A milliomos nő csupán rövid ideig lesz látható, annyi azonban bizonyos, hogy igencsak megkavarja majd a ház lakóinak életét. De nemcsak Berényi Mikiék mindennapjait forgatta fel Claudia hazatérése, hanem a karaktert játszó színésznőét, Ábrahám Editét is, aki a sorozat után új életet kezdett.

Mi az örök fiatalság titka?


szerző:
2016.03.23. 17:15
Mi az örök fiatalság titka?

Nem csak a hollywoodi sztárok között találunk olyan ismert hölgyeket, akik 50 vagy 60 év felett is remekül néznek ki. Utánajártunk, hogy mi a titka a magyar sztárhölgyeknek.

Story Extra 2016-03-23


szerző:
2016.03.23. 16:55
Mit rejtegettek a sztárok a bunda alatt?

Ha már Story Gála, természetesen nem mehetünk el szó nélkül a ruhaköltemények mellett sem. Minden évben láthatunk extrém, lélegzetelállító, vagy épp meghökkentő darabokat. És akkor a hajkoronákról, cipőkről és csillogó-villogó retikülökről még nem is beszéltünk. Vizsgáljuk meg kicsit közelebbről, hogy idén mi volt a divat a sztároknál!

Élet Barátok közt után

Ábrahám Edit a Barátok közt után sem unatkozik. Mindennapjairól és az elmúlt évekről, valamint nyaralásról mesélt nekünk reggel. Átok vagy áldás a közös munka? Erről kérdeztük Völgyesi Gabit és férjét, Kovacsics Ádámot, valamint utánajártunk annak is, hogy miért változnak meg a 40 feletti nők, pontosabban mi alakul át bennünk, ha betöltik a 40.életévüket. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Ábrahám Edit a Barátok közt után sem unatkozik

Ábrahám Edit lassan két éve már, hogy nem szerepel a Barátok köztben, ám azt mondja, cseppet sem unatkozik. Tornázik, utazik és angolt tanul, sőt ha marad még ideje, akkor jobbnál jobb ételeket készít odahaza családjának. Mindennapjairól és az elmúlt évekről, valamint nyaralásról kérdeztük most Editet.

Mi történik, miután kirepül a gyerek?

Anyák és apák, akik 18-20 éven át gyerekeiknek szentelték mindennapjaikat. Beszélni, járni tanították őket, az óvodát az iskola követte, a gyerek kamasszá, majd felnőtté vált, majd bekövetkezett az, ami elkerülhetetlen: a fióka kirepült a fészekből. Lukács Gabriella riportja.

Fókusz Plusz 15-07-18


szerző:
2015.07.18. 19:10
Fókusz Plusz 15-07-18

Fókusz Plusz: Ki ez a férfi? - Állami gondozásban nőtt fel, volt punk zenész. Négy gyermekes családapa, és a Saul fia főszereplője. Röhrig Géza magáról mesél. Hogyan tovább? - Amikor vége a közös életnek. Híres szülők mesélnek arról, mit éltek át, amikor csemetéjük elhagyta a családi fészket.

Ábrahám Edit élvezi a szabadságot

A Barátok közt egykori sztárja tavaly januárban, 16 év után döntött úgy, hogy búcsút int a sorozatnak, és azóta csakis a családjának szenteli az életét. A színésznővel az elmúlt egy évről és a terveiről beszélgettünk.

Reflektor 15-04-30


szerző:
2015.05.01. 01:55
Reflektor 15-04-30

Reflektor: Együtt bulizott a hazai sztárvilág színe-java. Ábrahám Edit élvezi a szabadságot.

Berényi Claudia visszatért a Mátyás király térre

A Barátok közt színésznője, Ábrahám Edit egy év szünet után tért vissza sorozatba, és mint mondja, nagyon élvezte az elmúlt hónapokat, de örül, hogy újra forgathat. A visszatérés örömére Edit találkozott kolléganőjével, Mérai Katával, ezúttal azonban nem egy közös jelenetre, hanem a karácsonyi sütés-főzésre készültek fel.

Reflektor 14-12-23


szerző:
2014.12.24. 00:40
Reflektor 14-12-23

Reflektor: Berényi Claudia visszatért a Mátyás király térre. Elsöprő fölénnyel nyert Dani a párbajon.

Reflektor 14-10-28


szerző:
2014.10.29. 00:10
Reflektor 14-10-28

Reflektor: Pataky Attila ufókkal találkozott. Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbe. Megmérkőztek egymással az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai.

Portré 14-02-23


szerző:
2014.02.24. 01:35
Portré 14-02-23

Portré: A hétköznapjaink részévé vált, esténként szurkolhattunk neki, vagy éppen ellene. Egyik legjobb barátunk, Ábrahám Edit a Portré vendége.

Ábrahám Edit döntése mindenkit meglepett

A Barátok közt Berényi Claudiája 16 év után távozik a Mátyás király térről. A karaktert megformáló Ábrahám Edit nem titkolja, hogy hiányozni fog neki a sorozat, de nem bánta meg a döntését, bár az is igaz, hogy nem végleg búcsúzik a kollégáitól.

Reflektor 14-01-10


szerző:
2014.01.11. 00:50
Reflektor 14-01-10

Reflektor: Ábrahám Edit döntése mindenkit meglepett. Bemutatjuk az első hat villalakót.

16 év után búcsúzik a sorozattól Ábrahám Edit

Ábrahám Edit ma már csak vendégségbe jött a Barátok közt stúdiójába, hiszen egy ideje már nem forgat együtt a stábbal. Edit felszabadult idejét a párjával és a fiával szeretné tölteni, és tele van tervekkel.

Ábrahám Edit a fiával készül a karácsonyra

A Barátok közt Berényi Klaudiáját alakító színésznő nem bíz semmit a véletlenre, már hetekkel az ünnepek előtt elkezd készülődni a karácsonyra.

Reflektor 13-12-10


szerző:
2013.12.11. 00:45
Reflektor 13-12-10

Reflektor: Elárverezték Kocsis Tibor pólóját. Ábrahám Edit a fiával készül a karácsonyra.

15 éves a Barátok közt


szerző:
2013.10.25. 00:45
15 éves a Barátok közt

Szombaton lesz pontosan 15 éve, hogy útjára indult a Barátok közt, amely azóta is milliókat ültet esténként a televízió képernyője elé. Az elmúlt másfél évtizedben nemcsak a sorozat szereplőinek élete változott rengeteget, de a színészeké is.

Ábrahám Edit fia a szülei nyomdokaiba lép

Ifjabb Andorai Péternek volt mit örökölnie a szüleitől, ma már mind színészként, mind zenészként komoly sikereket ér el. A Barátok közt népszerű színésznője és Péter együtt idézték fel kedves emlékeiket.

Reflektor 12-04-19


szerző:
2012.04.20. 00:50
Reflektor 12-04-19

Reflektor: Ábrahám Edit fia a szülei nyomdokaiba lép. Ifjabb Andorai Péternek volt mit örökölnie a szüleitől, ma már mind színészként, mind zenészként komoly sikereket ér el. Ganxsta Zolee csak egy nőtől gyengül el.

14 éve élünk Barátok közt


szerző:
2012.03.07. 20:59
14 éve élünk Barátok közt

Szerdán már a hatezredik részben követhettük a Mátyás király tér lakóinak életét. Majd tizennégy éve, hogy az ország kedvenc sorozata elindult.

Reggeli - Csak csajok 12-03-07

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való