Műsorújság
RTL Most

Zayn Malik merész lépésre szánta el magát

Zayn Malik, Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson még 2010-ben indultak el a The X-Factor hetedik szériájában, de a fiúk nem jutottak be a kategóriájukba, így zenekarként folytatták a versenyt. Azóta Zayn Malik kivált a csapatból, és külön utakon jár.
A One Direction egykori frontembere, Zayn Malik még 2015-ben jelentette be, hogy kiszáll a zenekarból, és szóló karrierbe kezd. Akkor azzal indokolta döntését, hogy úgy akar élni, mint az átlag 22 évesek, és szeretne több időt szentelni magánéletének.A srác szólóénekesként is sikeres, ráadásul sosem volt egy csúnya fiú. Mióta testét tetoválások borítják, vonzóbb, mint valaha.

Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel olyan képeket, amin nemcsak izmos felsőteste, de a varrásai is jól látszanak, bár az utóbbi időben úgy tűnik, Zayn túltolta a tetkókat.

A minap az énekes olyan fotót posztolt, amin jól látható, hogy legújabb tetoválása az arcán van.
Bár a felirat a "M.O.M", azaz "ANYU", ami nagyon szép gesztus a fiatal sráctól, szerintünk Zayn anyukája is jobban örült volna, ha fia nem az arcára varrat. Kár ezért a helyes pofiért...

Képek: Instagram

Legnézettebb videók