Műsorújság
RTL Most

Visszatértek a Showder Klub nagyágyúi

Ráskó Eszter volt a házigazdája az új szezon első adásának, mellette Orosz Gyuri, Rekop György és Lakatos Laci is tuningolták a hangulatot.

Pár hete állt a nyilvánosság elé Ráskó Eszter a nagy hírrel, miszerint édesanya lesz és a terhességről nem hajlandó rózsaszín ködbe burkolózva beszélni. Ehhez tartotta magát az első adás háziasszonyának szerepében is. Mesélt arról, mennyire nehéz kövér nőként elhitetni másokkal, hogy gyereket vár és az autóvezetés nehézségei is szóba jöttek.

Orosz Gyurit ezúttal a tévhitek ihlették meg, van belőlük bőven, de ami igazán megragadta a fantáziáját, az a gyerekek riogatására használt rézf*szú bagoly volt. Szerinte nem igazán tud osonni, mert a fém hímtagja kopog a tetőcserepeken, amikor közeledik.

Rekop Gyuri kicsit bekóstolta új kollégáját, az előző szezon végén bemutatkozó Lakatos Lacit, akit szívesen elküldene egy borsodi kistelepülésre fellépni, ahol ő maga is kellemetlen élményeket szerzett. Egy helyi kereskedő komolyan sarokba szorította.

Lakatos Laci elsőszámú humorforrása ezúttal is cigány származása volt. Senki nem tud úgy görbe tükröt mutatni nekünk, ahogyan Lakatos teszi, miközben saját magát állítja célkeresztbe. „Csak azért tapsoltatok, mert az univerzum egyensúlyát rendbe kell rakni. Mert nem normális, hogy egy cigány dolgozik, ti meg szórakoztok.”

Nézd a Showder Klubot minden vasárnap 21 órától az RTL II-n!

#együttsikerül #maradjotthon