Műsorújság
RTL Most

Véget ért a VV9 - Így élte meg a Finálét Zsuzsu, Hunor és Greg!

A ValóVilág 9 powered by Big Brotherben nagy nap volt a vasárnap, hiszen kiderült, hogy a három finalista közül ki viheti haza a 36 milliós nyereményt. Nézd meg, mit mondtak az eredményhirdetések után.

A Finálé első felében Zsuzsu, Hunor és Greg maguk mögött hagyták a Villát, hogy egy rövid beszélgetés után megtudják, ki lett a verseny bronzérmese. A fantomképek eltűnése után kiderült, hogy Gregre szavaztak a legkevesebben a nézők.

A VV sellője azonnal leült az online kamerája elé, hogy elmesélje, mi is zakatolt a fejében, amikor megtudta az eredményt:

„Második és első közt gondolkodtam, harmadiknak egyáltalán nem tettem be magamat, de így alakult. Most már megnyugodtam, kisírtam magam.” – mesélte Greg.


Azonban ezzel még nem ért véget a VV9 Fináléja, hiszen ekkor még senki sem tudta, hogy Zsuzsu vagy Hunor lesz a győztes. Megannyi emlékezetes pillanatot idéztek fel a játékosok Nádai Anikóval és Puskás Petivel, sőt rengetegen üzentek is nekik. A nagy bejelentést azonban már nem a stúdióban, hanem ismét a Villában állva várták kéz a kézben.

Végül kiderült, hogy a ValóVilág9 powered by Big Brother győztese Zsuzsu lett!

Ráadásul nemcsak a győzelem és a 36 millió lett az övé, de a megtisztelő cím is, miszerint ő lett az első női győztes a VV történelmében! A győzelem után Zsuzsu kijelentette: nem fogja megváltoztatni a pénz!

„Nem gondoltam volna, hogy én leszek az első női győztes, úgyhogy nagyon boldog vagyok!” – mesélte Zsuzsu.
 

Természetesen a játék ezüstérmese sem hagyta szó nélkül a Finálé nagy pillanatait. Hunor már az első eredményhirdetésen azt hitte, hogy ő kapta a legkevesebb szavazatot. Később, amikor viszont rájött, hogy második lett, nem érezte vesztesnek magát:

„Tényleg nem térek haza üres kézzel.”


Ha lemaradtál volna a ValóVilág9 powered by Big Brother Fináléjáról, akkor nézzétek vissza az RTL MOST-on!

#együttsikerül #maradjotthon