Műsorújság
RTL Most

Varga Iza lánya és Szőke Zoltán fia bukkan fel ma este a Barátok köztben

Ismét időutazás lesz a 21 éves sorozatban. Visszarepülünk egyenesen 1988-ba, amikor Balogh Nóra és Berényi Miklós még tinédzserek voltak.

A Reggeli vendége volt hétfőn Varga Izabella, Karalyos Gábor és Bátyai Éva, akik a sorozat mai epizódjáról meséltek. A hétfő délutáni rész tele lesz romantikával és nem akárkik szerepelnek benne. Már másodszor játssza Balogh Nóra fiatalkori énjét Varga Iza nagylánya, Anna, Berényi Miklóst pedig Szőke Bence kelti életre. A 18 éves Anna még meg sem született, amikor a sorozat elkezdődött, de anyukája emlékszik rá, mekkora tejfakasztó bulit tartottak a tiszteletére a Vili bácsit alakító Várkonyi Andrásnál.

„Az egész Barátok közt stáb ott volt akkor és nagyon sok fényképet küldtek” – mesélte Varga Iza, aki a buli idején a kórházban gyönyörködött újszülött kislányában.
 

Bátyai Éva 1 éve játszik a sorozatban és a karaktere, Harmath Szonja miatt sok negatív megjegyzést kapott az utcán az első 9 hónapban, de azt mondja, mára már a nézők szeretetét is érzi. Karalyos Gábor Somogyi Leventét játssza, aki szorosan kötődik Balogh Nórához, meg akarja hódítani, és ezen a héten lesznek meglepetések kettejük történetében.

Ha kíváncsi vagy, mi mindent árultak még el a Barátok közt sztárjai az új epizódokról, nézd meg a Reggeli videóját!

#együttsikerül #maradjotthon