Műsorújság
RTL Most

Van okunk ünnepelni! Ők indulhatnak a Televíziós Újságírók Díjáért!

Idén negyedik alkalommal, március 29-én adják át Magyarország egyik legrangosabb díját. A jelöltek között az RTL Klub több műsora és médiaszemélyisége is szerepel. Mutatjuk!

A 2014-ben Kenderessy Szabolcs kezdeményezése nyomán alapított Televíziós Újságírók Díja mára hazánk egyik legrangosabb szakmai értékmérőjének számít. Az elismerést több kategóriában, a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján ítélik oda.

Idén az RTL Klub több kategóriában is indulhatott! 

Mutatjuk!

A Nagyszabású show-műsor jelöltjei között idén az X-Faktor is helyet kapott. Emellett a Zsűritag kategóriában ByeAlexnek és Gáspár Lacinak szurkolhatunk!

„Van számotokra egy örömhírünk, hiszen az egyik rangos hazai versenyen, a Televíziós Újságírók Díján bekerültünk a Nagyszabású showműsor kategória jelöltjei közé, ráadásul a Zsűritag kategóriában ByeAlex-ért és Gáspár Laciért is izgulhatunk! Szurkoljatok velünk, mivel március 29-én kiderül, hogy vajon mi leszünk-e a kategóriák győztesei!” 
 

 

 

A Reality kategóriában a Konyhafőnök, a Hagyjál főzni! és a Nyerő Páros műsorokat jelölték.

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a Konyhafőnök is bekerült a Televíziós Újságírók Díjának jelöltjei közé, méghozzá a Reality kategóriában! Ma kiderül, hogy vajon mi vihetjük-e el a megtisztelő díjat!”
 

 


„A Hagyjál főzni! is bekerült a Televíziós Újságírók Díjának jelöltjei közé! Bár igencsak kemény a mezőny, bízunk benne, hogy március 29-én mi leszünk a Reality kategória nyertesei!” 
 

 


„Tudtátok, hogy a Nyerő páros csapata is bekerült az egyik nívós hazai verseny, a Televíziós Újságírók Díjának jelöltjei közé? Már nem kell sokat várni, hiszen március 29-én kiderül, hogy mi leszünk-e a Reality kategória befutói!”  
 

 


A Keresem a családom népszerűségét nem lehet vitatni, mint az sem, hogy idén a Dokumentarista reality kategóriában a családkereső műsor is esélyes a győzelemre. Igen ám, de azt se felejtsük ki, hogy a Női műsorvezető kategóriájában Lilut is jelölték.

„A Keresem a családom nem csak hatalmas nézettséggel bírt, hanem jelöltté is vált a Televíziós Újságírók Díjának két kategóriában is: a Dokumentarista reality kategóriájában, illetve Lilunak köszönhetően a Női műsorvezető kategóriában!”  
 

 


Comedy show kategóriájának jelöltjei között olyan nagyszabású műsorokat üdvözölhetünk, mint a Playback párbaj, a Gyertek át!, és a Showder Klub. A Férfi műsorvezetőket se hagyjuk ki! A kategóriában Sebestyén Balázsnak drukkolhatunk!

„Gáspár Laci és Szabó Zsófi szerint a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét, ami úgy néz ki, ismét beigazolódott, hiszen a Televíziós Újságírók Díján jelöltek minket a Comedy Show kategóriában.”  
 

 


„Ma duplán ünnepelhetünk, hiszen a Televíziós Újságírók Díjának két kategóriájában is jelöltek minket: műsorunkat a Comedy Show kategóriában, Sebestyén Balázst pedig a legjobb Férfi műsorvezetők között! Mit gondoltok, mi leszünk a befutók?”   
 

 


„A minőségi szórakoztatás már évek óta védjegyünk, amit most a szakma egyik meghatározó hazai versenyén, a Televíziós Újságírók Díján ismertek el azzal, hogy jelöltek minket a Comedy Show kategóriában! Köszönjük a bizalmat!”  
 

 

 

A Magyar sorozatok jelöltjei közé idén a Válótársak is bekerült, pont, mint Scherer Péter, a Válótársakban alakított zseniális alakításáért, illetve a Mellékszereplő kategóriában pedig Kovács Patrícia is jelölést kapott. 

„A nézők bizalma mellett már a szakmáét is elnyertük, hiszen jelöltek lettünk a Televíziós Újságírók Díjának több kategóriájában is! Március 29-én kiderül, hogy vajon mi leszünk-e a Magyar sorozat kategória győztesei, valamint szereplőink, Scherer Péter és Kovács Patrícia, megnyerik-e a Színész és a Mellékszereplő kategóriát!”   
 

 

 

Az idei díjkiosztó március 29-én 19:30 órakor lesz a Pesti Vigadóban.

Drukkolunk az RTL Klub jelöltjeinek! 

Legnézettebb videók