Műsorújság
RTL Most

Úristen! Rá sem fogsz ismerni Johnny Depp-re!

Az 53 éves színész, nemrég a Karib-tenger kalózai 5 bemutatóján jelent meg, és hát valljuk be, már nem is hasonlít régi önmagára! Érdekelnek a részletek? Mutatjuk, ahogyan azt is, hogy az egykori szívtiprónak, milyen fantasztikus nők szívét sikerült elrabolnia! Kár érted Johnny!

A magánéleti zűrök után, Johnny Depp visszatért a vászonra, hogy a részeges Jack Sparow kapitányt alakítsa, akinek karaktere tulajdonképpen már teljesen összeforrt a színész nevével. Ám a nagy visszatérés nemcsak a mozikban tartogatott meglepetéseket!

 

A post shared by Variety Magazine (@variety) on

Mi ugyanis alig hittünk a szemünknek, mikor megláttuk a fotót, ami az alkotás bemutatóján készült!

Sajnos, a ’90-es évek Casanovája már csak árnyéka önmagának!

1. Winona Ryder

 


A színésznővel még 1989-ben Tim Burton Ollókezű Edwardjának a forgatásán ismerkedtek össze, és kezdtek el járni. Ryder egyébként ekkor még csak tizennyolc éves volt, mondhatni Depp volt az első nagy szerelme, de valószínűleg az akkor még sármos színészben is nyomokat hagyhatott a lány, főleg, ha csak a "Wino Forever” tetoválására gondolunk!

Végül az örökké mégsem jött be, hiszen az álompár 1993-ban szakított.

2. Juliette Lewis

 


A színész-énekesnővel szintén egy forgatáson találkoztak, 1993-ban és állítólag egy rövid ideig randizgattak. Ezt azonban egyikük sem erősítette meg azóta sem, pedig ha a hír igaznak bizonyulnak, Depp elmondhatná, hogy a ’90-es évek mindkét üdvöskéjével járt!

3. Kate Moss

 


Ahogyan azt sem felejti el senki, mikor két nagyon menő nagyon szép ember jár! Ilyen lehetett akkoriban a szupermodell Kate Moss és a színész kapcsolata is, amit sokan még biztosan a mai napig emlegetünk. Sajnos viharos és szenvedélyes szerelmüknek véget vetett, az hogy Depp már családra vágyott, míg Moss még bulizott volna.

Így pedig, végül 1998-ban búcsút mondtak egymásnak.

4. Vanessa Paradis

 


Ekkor találkozott a Karib-tenger kalózai sztárja, a szintén alacsony, és iszonyatosan vékony francia csillaggal, Vanessa Paradis-szel, akivel aztán egészen 2012-ig éltek házasságban és, akitől két gyermeke is született.

A most már szinte felnőtt lánya, Lily Rose Depp pedig szülei babérjaira törve, lassan meghódítja az egész világot, hiszen nagy jövő áll előtte színészi és modell karrierjében is!

5. Amber Heard

 


Az idilli családi életet végül egy szőke bombázó zavarta meg, Amber Heard, akivel a Rumnapló forgatásai alatt találkoztak és, akivel aztán szörnyű véget ért kapcsolatuk! A botrányos válás, amit tavaly a bíróságon is kimondtak, azért következett be, mert a szépséges színésznő azt állította, hogy Johnny Depp kezet emelt rá!

Bár sokan szeretnék tudni, hogy valóban megtörtént-e az este, a mi kérdésünk sokkal inkább az, hogy vajon ki lesz a következő hölgy, aki lehorgonyozz az extravagáns kalóz mellett?

Képek: Instagram, tumblr
Forrás: elle.com

#együttsikerül #maradjotthon