Műsorújság
RTL Most

Tóth Szabi még mindig profi a konyhában!

Hiába ért végett a zenész számára a Konyhafőnök VIP versenye, a szenvedélye csillapíthatatlan maradt. Ezt mai Reggeliben tökéletesen bebizonyíthatta!

Szabi a Konyhafőnök VIP első szériájában mutatta be főzőtudományát, s bár nagy álma volt a séfkabát, az elődöntőben búcsúznia kellett a konyhától. Ennek ellenére Szabi lelkesedése egy cseppet sem csitult. Azóta is serényen mozog a konyhában, és a mai Reggeliben elárulta Annáéknak: időnként ráír Sárközi Ákosra, ha segítségre van szüksége.

A Michelin-csillagos séf azonban akkor is készségesen látja el tanácsokkal a Sugarloaf gitárosát, ha éppen egy új fogást szeretne elsajátítani. Tervben van egy közös főzés ötlete is, de mivel a zenekar a nyár folyamán fáradhatatlanul járja az országot, erre később kerítenek sort.

A ma reggeli Kifőzdében csont nélkül vette az akadályt: az öt alapanyagból kapásból rittyentette össze a fogást:

„Én egy kicsit Jamie Oliver-en és Gordon Ramsey-n szocializálódott séf vagyok, aki érzésből főz.” – mondta magáról Szabi.


A zenész egyébként egy sonkás-parmezános muffint készített, amivel teljesen levette a lábukról Annáékat!

Amíg Szabi ínyencsége a sütőben készült, a zenész csatlakozott Mikiékhez, és volt elég bátorsága ahhoz, hogy megkóstolja a chili paprikákat, és azt is elárulta, hol csíp harmadjára…

Nem kell már sokat várnunk a Konyhafőnök VIP második évadára: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a kép, amit Fördős Zé posztolt az Instára:

 

A post shared by Fördős Zé (@fordos_ze) on

Legnézettebb videók