Műsorújság
RTL Most

Tóth Gabi párja nincs könnyű élethelyzetben – VIDEÓ!

Sokszor kerülünk olyan akadályok elé, amikor tényleg meggondoljuk, szökjünk-e, vagy szokjunk. Sztárjaink komolyan vették ezt a kérdést, és becsülettel válaszoltak is rá.

Az alkalmazkodás mindenkinek mást jelent, valaki konfliktuskerülésnek tartja, valaki pedig jó tulajdonságnak véli. Valóban, gyerekként még elszökhetünk a nehézségek elől, és úgy tehetünk, mintha mi sem történt volna. Felnőttként már kevésbé tudjuk megúszni a döntésünk alól való felmentést. Habár a futás néha hasznos, mondják.

 


Csonka András inkább a megszokást választja.

„Nagyon jól tudok alkalmazkodni, pont azért, hogy ne legyenek körülöttem konfliktusok, amiket utálok, és nem bírok kezelni.” 
 

 

Egy pillanat... on

Habár Molnár Tamás egy kicsit másképp értelmezi az alkalmazkodás kérdését.

„Próbáltak már páran korlátozni, de legtöbbeknek azért beletört a bicskájuk ebbe.” 
 

 

Egy pillanat... on

Bizony, sokszor eshetünk abba a csapdába, hogy nem akarjuk gerjeszteni a feszültséget és inkább nem szólunk egy adott helyzetben, csak csöndben megszokunk.

Edvin Martonról senki se gondolná, hogy gyerekként gyűlölt hegedülni, és ha tehette, mindig meglépett a kötelező órák elől.

„Inkább focizni szerettem volna, úgyhogy felvettem magamnak magnóra a gyakorlásomat és kiszöktem az ablakon.” 
 

 

Egy pillanat... on


Természetesen abban egyet értünk Trap kapitánnyal, a Tha Shudras frontemberével, aki szerint helyzetfüggő, hogy mit választunk. Habár az énekes annyit még elárult nekünk, hogy jelenleg éppen ebben az ördögi dilemmában leledzik.

„Pont egy olyan élethelyzetben vagyok, hogy kitartó legyek-e, vagy inkább fussak. De jelenleg kitartóan futok a célom felé.”

A tehetséges fiatalember körül tény és való, hogy felgyorsultak az események. Most épp a Kicsi Óriások egyik csapatkapitányaként állja a sarat, és nem is akárhogyan.

Ha kíváncsiak vagytok arra, mi történt Tibi csapatával, a Torpedókkal a tehetségmutató első adásának színfalai mögött, kattints a videóra!

fotók: Instagram, Facebook 

Legnézettebb videók