Műsorújság
RTL Most

Sztárszínészekkel készül film Mosolyka életéről

Az író és motivációs előadó Hozleiter Fanny történetét A mi kis falunk több színésze mellett olyan nevek segítik nagyvászonra, mint Udvaros Dorottya és Kálloy Molnár Péter.

Hozleiter Fanny „Mosolyka” nevét pár évvel ezelőtt ismerték meg az emberek, amikor „Te döntesz” című könyve megjelent. A blogbejegyzéseiből összeállított könyv 2014-ben bestseller lett, Mosolyka története pedig most a következő szintre lépett: Fanny életéről ugyanis film készül.

A Mosolyka: Majd helyett MOST című film Fanny különleges történetét meséli el, olyan színészek közreműködésével, mint Csuja Imre, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, vagy épp Kálloy Molnár Péter.  A fiatalkori Fanny-t az Oscar-díjas Mindenki című rövidfilm egyik főszereplője, Hais Dorottya alakítja majd, az írónő pedig jelenkori önmagát játssza majd.


„Azt vettem észre magamon és a környezetemen is, hogy nagyon sok mindent csak halogatunk. Majd megcsináljuk, majd a jövőhéten, aztán nem biztos, hogy lesz rá időnk. Szeretném felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a mostban van a lehetőségünk. Szeretni, tenni magunkért és másokért, átélni élményeket…”

 –részletezte Fanny a Reggeli című műsorban, ahol az édesapját alakító Csuja Imrével osztott meg néhány részletet a készülő filmről. A készítők nem titkolt célja egyébként, hogy a film a 2019-es Cannes-i Filmfesztivál programjába is bekerüljön.

A Majd helyett MOST még idén ősszel debütál a magyar mozikban.

Legnézettebb videók