Műsorújság
RTL Most

Sztárok, akik testi épségüket kockáztatják egy jó jelenetért

Nemcsak Tom Cruise végez sok munkát a kaszkadőrök helyett, Daniel Craig, Nagy Ervin és Halle Berry is kötött már ki kórházban filmforgatás alatt.

A Mission Impossible 6. részének forgatásán egy – a színész szerint – egyszerűbb feladat fogott ki Tom Cruise-on. Egyik épületről a másikra kellett átugrania, de az ugrás túl rövidre sikerült és Cruise a hasával csapódott neki az épület falának.

De Daniel Craig is többször pórul járt már a Bond-filmek forgatásán, szenvedett el súlyos bokasérülést, két fogát kirúgták, elszakadt a vállizma és a térde is megsérült. Halle Berry a John Wick 3. forgatása alatt törte el 3 bordáját.  Berry kaszkadőrökkel készült a szerepre, de sok rizikós jelenetet végül maga csinált végig.

Nagy Ervin is csak akkor kéri kaszkadőr segítségét, ha nagyon muszáj. A Tanár forgatásán is be kellett vállalnia néhány veszélyes jelenetet, például amikor kiugrott az osztályterem ablakán. Egyszer egy csapcsonkba fordult bele váratlanul, aminek a nyomát máig magán viseli, egy másik alkalommal pedig a farcsontjára esett rá olyan erővel, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

Még több érdekességért katt a Fókusz videójára!

Legnézettebb videók