Műsorújság
RTL Most

Musicalbe illő lagzit tartott Nick Jonas és Priyanka Chopra

Elkelt az egykori tinisztár, a kamaszlányok és fiatal nők vágyálma, Nick Jonas. Az énekes és Priyanka Chopra pár hónap alatt jutott el a pazar indiai esküvőig.

Priyanka Chopra és Nick Jonas 2018 tavaszán jelentek meg először együtt a Met Gálán, de akkor még csak barátként hivatkoztak egymásra, talk show-kban sem ismerték be, hogy több van közöttük. De nem tudták sokáig titkolni, hogy egymásba szerettek, egy idő után már nem is akarták. Instagram oldalukon rendszeresen jelentek meg közös képek, majd idén nyáron Nick gyűrűt is húzott a nála 10 évvel idősebb színésznő ujjára.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Priyanka Chopra (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés,

Bár Joe Jonas és Sophie Turner eljegyzésének híre sokkal korábban járta be a sajtót, még azelőtt, hogy Nick és Priyanka megismerték volna egymást, a kisebbik Jonas mégis beelőzte bátyját az esküvővel. Múlt hétvégén meg is tartották a nem mindennapi menyegzőt a színésznő szülőhazájában, Indiában. Már az eljegyzés is hagyományos indiai szertartásként zajlott, az esküvőt szintén a menyasszony hitének hagyományai szerint tartották. De amit mi csak lagzinak hívunk, az Nick és Priyanka esetében egy komplett színházi előadással is felérne. Színpadon, reflektorok alatt, díszletek előtt énekeltek és táncoltak a családtagok - köztük Joe Jonasszal - a vendégek és az ifjú pár. Erről Priyanka egy videót is feltöltött Instagram oldalára. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Priyanka Chopra (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés,

Gratulálunk az ifjú párnak és sok boldogságot kívánunk nekik!

Legnézettebb videók