Műsorújság
RTL Most

Szexi, villantós klippel tért vissza Miley Cyrus

Az énekesnő volt már cuki Disney-sztár, Madonnát idéző, meztelenkedő pop-hercegnő, majd szolid, tengerparton futkosó lány. Most ismét borzolja a kedélyeket.

Miley Cyrustól nem áll távol a polgárpukkasztás, ahogy a váratlan fordulatok sem. Nyáron eltűnt a közösségi oldalakról, sokan emiatt azt gondolták, szakított régi-új szerelmével, Liam Hemsworth-szel. Később kiderült, hogy ilyesmiről szó sincs, továbbra is fel-felbukkannak Hemsworth Insta-oldalán cuki vallomások arról, mennyire szereti Miley-t és ezt nem fél felvállalni.

 

 

Miley legutóbbi megújulása alkalmával egy visszafogott, kislányos klippel, a Malibuval jelentkezett. A szexuálisan túlfűtött és provokatív megjelenései után ez a kisfilm váratlanul visszafogottra sikerült és nem is szólt akkorát, mint a We Can’t Stop vagy Wrecking Ball. Ma megjelent, Nothing Breaks Like a Heart című dalát Mark Ronsonnal készítette, lendületes, bulizós zenéjéhez jól illik Miley markáns hangja és a klip is odaszögezi nézőjét a képernyő elé.

Miley már nem olyan visszafogott, mint a Malibuban, nem is olyan polgárpukkasztó, mint a We Can’t Stopban, de azért akad benne pucér fenékmutogatás, köldökig érő dekoltázs és bizonyos jelenetek egy sztriptízbárban játszódnak. Valami azt súgja nekünk, ez a vonal újra bejön az énekesnőnek. Ha még nem láttad Miley Cyrus és Mark Ronson új dalát, gyorsan pótold! Nekünk nagyon tetszik!

Legnézettebb videók