Műsorújság
RTL Most

Sebestyén Balázs felvette a kesztyűt!

Végre megérkezett a várva várt havazás. Ugyan nem méteres hórétegről van szó, mégis mindenki megörült a fehér csodának. Lilu például havat lapátolt, Sebestyén Balázsék pedig hógolyó csatáztak.

Van, aki sajnálja, van, aki örül neki, egy biztos, az elmúlt években nem sűrűn lepett el minket a hótakaró. Ha esett is a „hull a pelyhes”, nem hagyott réteget a talajon. Éppen ezért nem meglepő, hogy a mostani havazás mindenkit lázba hozott! Kedvenc celebjeink is kaptak a lehetőségen, és megosztották követőikkel havas élményeiket.

Sebestyén Balázs is megosztott egy videót, ahol komoly hó csatát vívnak, és mindezt lassított felvételbe!Luli egy üzenetet is megosztott a közösségi oldalán.Edzés helyett pedig hólapátolásba kezdett! Egy biztos a kardió ezennel kipipálva!

„Hohoho....a gyerekek örülnek...a felnőttek pedig próbálnak időben odaérni....de ooolyan szép....én meg kiváltom a mai edzést egy kis lapátolással”

 


A műsorvezető egyébként egy teljesen új életet kapott a Keresem a családommal, amit nagyon szeret. Fantasztikus helyekre juthatott el, és súlyos történetekbe láthatott bele, ami rá is nagy hatással volt!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon