Műsorújság
RTL Most

Rácz Jenő a konditeremben sem pihen!

Végig követtük a nyáron, merre nyaralt vagy dolgozott éppen a Konyhafőnök séfje, most pedig az is kiderült, hogy a szabadidejében nemcsak elefántokkal pancsolt.

Rácz Jenőre mindig számíthatunk, ha bármilyen lenyűgöző fogásra vágyunk, hiszen munkája során megannyi különleges alapanyaggal találkozik – ezeket pedig előszertetettel meg is mutatja követőinek. Legyen szó egy általa kreált ételről vagy éppen egy meglepi Hódosi Máté látogatásról, semmiről sem maradunk le.

A séf persze arra is szakított időt a nagy melegben, hogy a rengeteg munkája mellett pihenjen egy kicsit – többek között egy elefánt menhelyen is járt –, de saját magát sem hanyagolta el.

Úgy tűnik, hogy belehúzott a kondizásba, hiszen a legutóbbi fotóján óriási izmokat villantott, tette ezt ráadásul egy világklasszis testépítő mellett:

 

A post shared by Jeno Racz (@chefjenoracz) on

 „Jobb lesz, ha belehúzok az edzéssel, de micsoda megtiszteltetés együtt edzeni vele ” – írta ki.


Szerintünk a séfnek nincs miért szégyenkeznie – mi biztosan nagyon büszkék vagyunk rá.

Azóta ráadásul egy óriási hírről is lerántották a leplet: kiderült, hogy a Konyhafőnök VIP legújabb, harmadik évadában nemcsak Rácz Jenő, de Sárközi Ákos is visszatérnek, hogy megmérkőzzenek a konyhában.

„Várjátok már?! Ez aztán izgalmas lesz! 48 óra múlva Budapest!” – olvasható egyik posztjában.


Kíváncsi vagy, mi vár a hírességekre és a Michelin-csillagos séfekre a gasztro reality-ben? Sárközi Ákos elmeséli!

Legnézettebb videók