Műsorújság
RTL Most

R. Kárpáti Péter: „Berényi Andrásnak csúfos halála volt!”

Hat évvel ezelőtt döntöttek úgy a Barátok közt készítői, hogy a jóságos építészmérnök karakterét kiírják a sorozatból. A színész élete akkor hatalmas fordulatot vett, és olyan mélypontra került, mint még soha.

R. Kárpáti Péter több mint 14 éven keresztül bújt bele Berényi András bőrébe, amikor a híres sorozat készítői úgy döntöttek, az építészmérnöknek mennie kell. A forgatókönyv szerint Berényi Miklós eredetileg Berényi Attilát szerette volna eltenni láb alól, ám végül András jelent meg az adott helyen. testvérének adva ki magát. Így történhetett, hogy a támadói a férfit a tetőre kergették, ahonnan már nem volt kiút.

Emlékeztek, András így zuhant le a tetőről!

Péter életében ekkor drámai helyzet állt elő, nemcsak az állását veszítette el, hanem a feleségét és a devizahiteles otthonát is. A színész élete legnehezebb időszakát élte akkor, és csak egy valami tartotta benne a lelket: a belső hite.

Munkát, házat, feleséget, mikor egyszerre elveszít az ember, akkor utána én azt gondolom, hogy csak a belső hit segít – mesélte Péter a Story Extrának.


A színész, azóta megtalálta a számításait, mind magánéletileg, mind szakmailag. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tudta túltenni magát Péter a nehéz időszakon, és miben találta meg újra magát, akkor nézd meg a Story Extra riportját!

forrás/képek: Story Extra, Intsagram

Legnézettebb videók