Műsorújság
RTL Most

Opitz Barbi az 1 millióig ropja a táncot!

Minden jel arra utal, hogy az X-Faktor 2016-os győztesének karrierje szépen ível felfelé. Legelső dala egyre sikeresebben szárnyal az interneten: a számok magukért beszélnek!

A Végem című dalhoz forgatott videóklip július 14-én jelent meg, és immár rekordot döntött, ugyanis 8 nap alatt meghaladta az 1 milliós nézettséget!

Barbi a Reggeliben is bemutatta az extravagáns videót, ahol Fehér Tibor sem tudott ellenállni neki:

A klip tehát felrobbantotta az internetet! Barbi és táncosai a zsámbéki homokbányában perdülnek táncra, és a lenyűgöző felvételek - a porban hasító motorkerékpár és a tűzzsonglőr lány – mindenkit elkápráztattak. Nem meglepő hát, hogy a nézettség megállás nélkül tör a csúcsra!  

A kommenteket olvasgatva úgy látszik, a rajongók is elégedettek a végeredménnyel:

„Olyan típusú, mint a Shakira! Őszintén! Nagyon szépen énekel és ő maga is nagyon szép! Az X-Faktorban ilyen kis bújós, félénk, privát volt, de itt egy nyitott, szép, vagány lány énekelt nekünk! Ez a kedvenc zeném és köszönöm, hogy ezt megírtátok és le is forgattátok.” - írta egy hozzászóló.


Gratulálunk, Barbi! Csak így tovább!

A Végem című dalhoz forgatott videoklipet itt nézhetitek meg teljes egészében:

A dal egyébként május 12-én látott napvilágot, és kezdeti népszerűségéből mit sem veszítve, jelenleg már közel 3 milliós megtekintéssel büszkélkedhet.

#együttsikerül #maradjotthon