Műsorújság
RTL Most

Olaj a tűzre! Újabb fejlemények Johnny Depp bántalmazási ügyében!

Azt hittük már vége a botrányoknak az egykori sztárpárt illetően, de úgy tűnik, különös részletek láttak napvilágot arról, hogy a színész valóban megütötte-e exfeleségét, Amber Heard-öt!

Az egyik neves külföldi lap értesülései szerint ugyanis Depp menedzsere azt állítja, hogy a vádak melyekkel Heard gyanúsította a színészt, igazak voltak!

A nemrég nyilvánosságra került dokumentumok szerint az egykori bizalmas, többször is kapcsolatba lépett a pár személyzetével, akik megerősítették, hogy a világsztár rendkívül ingatag volt és többször is durván bánt feleségével. Sőt, a menedzser azt is bevallotta, később arról is tudomást szerzett, hogy Depp erőszakot alkalmazott a csinos színésznőn! A szemtanúk szerint a színész egyébként próbálta eltűntetni a nyomokat és leplezni a bántalmazásokat, illetve Amber Heard-től is többször bocsánatot kért a viselkedése miatt.

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Miközben egy ideig Johnny Depp és az asszisztense is tagadták, hogy Heard vádjainak bármi alapja lenne, és nyilvánosan is hangot adtak annak, hogy milyen felháborítónak tartják azt, hogy az Aquaman című film hősnője ilyeneket terjeszt!

Nos, az biztos, hogy az új álláspont csak tovább bonyolítja az amúgy is nyakatekert, és már így is elég botrányos ügyet.

Mindamellett, hogy Depp inkább a karrierjére próbál koncentrálni, illetve egyre szélsőségesebb megnyilvánulásaival hívja fel magára a figyelmünket!

Érdekel, mivel botránkoztatta meg a színész legutóbb a rajongóit?

Kattints az alábbi videóra!

Eközben Heard-re pedig ismét rátalált a szerelem, méghozzá nem is akárkinek a személyében!

Forrás: nylon.com
Képek: Instagram.com,

Legnézettebb videók