Műsorújság
RTL Most

Nyári Dia: „Én is küzdök azzal a problémával, amivel sok nő szülés után”

A Barátok közt színésznőjének Zétény születése óta az anyaság a mindene, de azért időt is szakít arra, hogy formába lendüljön. Egy speciális edzésre kísértük el a színésznőt, ahol többek között azt is elárulta, hogyan küzd a szétnyílt hasizom jelenségével, amely minden második nőt érint szülés után.

A Barátok közt színésznője júniusban adott életet első gyermekének, akit már párjával, Danival már nagyon-nagyon vártak.

Dia azóta igen aktív a közösségi médiában, ugyanis minden nehézséget, és örömteli pillanatot szívesen oszt meg más anyukákkal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szerelmünk már több mint négy hónapja tart✨🐥 imádom, ahogy kacag, ahogy bújik, ahogy csillog a szeme, mikor rám néz. Ez a kis pasas rendesen elcsavarta a fejem, és persze, ahogy kell kiképzett tisztességesen az elején... együtt feszegettük a határainkat, és együtt erősödünk a mai napig. A kiképzés három hónapig tartott, aztán egyszercsak, mintha kicserélték volna a mi “mindigsírós” Zétinket. Megérkezett ez a kis humorbugyor, akit ha épp nem gyötrik a fránya fogacskái, folyton nevetgél, magyaráz, csodálkozik. Hihetetlen, hogy egyik napról a másikra változnak a kis dolgai, és napról napra nő a kis értelme, fedezi fel a Világot, és egyre önállóbb. (Pedig egy éve még csak egy cseresznyemag volt) fantasztikus utazás ez. Végigkísérni, ahogy egy kisember felnő. Kijelenthetem, Én eddig semmit nem tudtam az életről 💙 mert aminek igazán értelme van, az négy hónapja kezdődött. @babydovecare #dove #RealMoms #reklám #szeretemeztakisfiút #zéanyavagyok #zétény #manó #mindigvidám #kisfiam

A post shared by Nyári Diána (@nyaridia) on

A színésznő most például arra a problémára szeretné felhívni a figyelmet, mely igen sok nőt érint szülés után. Dia a Story Extrának adott interjúban őszintén mesélt szétnyílt hasizmáról, és arról, hogy anyaként már nem a plusz kilók leadása a legfontosabb a számára, hanem az egészsége. A riportból még az is kiderül, hogy Dia és családja hogyan készül az első közös karácsonyra.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni:

Legnézettebb videók