Műsorújság
RTL Most

Nyárbúcsúztató andalgások, szívből jövő vallomások, és bombajó szülinapok – Heti összefoglaló!

Nem is értjük, hogy történhetett mindez ilyen gyorsan, de már rövidülnek a nappalok és rettentő hűvösek az éjszakák. Ez csak a kezdet! Az elmúlás időszaka következik, és mintha ezt megérezték volna sztárjaink is.

Egyszer minden véget ér, de talán ezzel nincs is baj, hiszen így válik értékessé egy-egy pillanat a számunkra. Szerdán fejeződött be hazánk egyik legnagyobb fesztiválja, ahol természetesen nem volt mindegy, hogy ki milyen ruhában érkezett.

Ha tudni szeretnéd, Tóth Gabi milyen lenyűgöző szettben érkezett a koncertekre, kattints a képre!

Érdekes, hogy az évszakok változását milyen könnyedén elfogadja az ember pedig mindig az állandóságra törekszünk. Rettegünk az újtól, és általában félünk belevágni bizonyos dolgokba. Példát vehetnénk Istenes Bencéről, aki viszont nem gondolkodott sokáig és nekiindult az ismeretlennek. Németországban kezdi meg nemzetközi karrierjét, és megpróbál ott is helyt állni a tévés szakmában.

Mit szólt Bence kedvese, Adél a hírhez. hogy külföldre mennek? Kattints a képre és kiderül!

De nemcsak a műsorvezető zárt le egy korszakot, hanem az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplője is. ÉNB Marci úgy döntött, búcsút int élete egyik legkalandosabb állomásának és elhagyta az albérletet.

Marci a sorozat egyik szívtiprója. Összeszedtük, kivel, hogyan hancúrozott az elmúlt évek alatt. Kattint a képre!

Abban sokan egyetérthetünk, minden egyes születésnappal bölcsebb és okosabb lesz az ember, ahogy telnek, múlnak az évek. A héten két sztárról is írtunk, akik most ünnepelték azt a bizonyos nagyon boldog napot. Vegyük Madonnát, aki igen forró hangulatban búcsúzott az 58. életévétől.

Kattints a képre, ha tudni szeretnéd, hogyan bulizott az énekesnő!

De a híres török szépség sem panaszkodhat, Meryem Uzerli, a Szulejmán gyönyörű Hürreme is most ünnepelte 33. szülinapját.

Nézd meg, milyen finomságokkal lepték meg a sorozat szultánáját a barátai! Kattints a képre!

Ahogy közeledik az ősz, úgy csendesülünk le mi is. Egyre jobban vágyunk a családunkra, a szeretetre és a bensőséges őszinte kapcsolatokra! Hiába sztár valaki, ugyanolyan hétköznapi problémákkal kell megküzdenie, mint más embernek. Például, ilyen eset a gyermektelenség. Sajnos hazánkban még mindig nem beszélünk eleget erről a témáról, ugyanis nem minden nő született anyaságra.

Ha kíváncsi vagy, kik azok a hírességek, akik felvállalták döntésüket, kattints a képre!

Ha már az őszinteségnél tartunk, a heti összefoglalóból nem hagyhatjuk ki a Barátok közt sztárját sem, Sztárek Andreát. A Story Extra egy piacon "kapta el" a színésznőt, a Barátok közt pszichológusát, aki nemes egyszerűséggel mesélt legféltettebb titkáról, a hibáról és álmairól.

Kattints a képre, és garantáltan meghatódsz a riporttól!

 

Hasonló videók

Legnézettebb videók