Műsorújság
RTL Most

Nincs saját irodája a Cápák között IT-gurujának

A U-Stream alapítója munkatársai között dolgozik, mert nem akarja, hogy bárki elbújjon a többiek elől, ő sem teszi.

Fehér Gyula számára nem új terület a befektetések világa, de gondolkodási időre volt szüksége, amikor felkérték arra, hogy legyen a Cápák között egyik befektetője. Megvolt benne a kétely, hogy vajon mennyire lesz komoly és reális ez a műsor? De most már tudja, hogy jó döntés volt.

„Általában kell valamiféle forma annak, hogy az ember összefoglalja, amit el szeretne adni, erre kell a prezentáció. A másik oldalon állni, próbálni meggyőzni a befektetőket elég félelmetes. Általában tele van az ember nadrágja, de ez normális” – mondta Fehér Gyula arról, milyen érzés kiállni a Cápák elé és remélni, hogy beszállnak az üzletbe.

Fehér Gyula azt is elárulta, hogy lett nagyon sok önkéntes új barátja a közösségi oldalakon, mióta szerepel a műsorban, de ennek ellenére nem ismerik fel az utcán, ami neki teljesen megfelel. Mióta megcsinálta a U-Streamet, azóta nem híve annak, hogy munkatársak külön irodákban dolgozzanak, mert akadályozza az információáramlást és az sem jó, ha valaki gondolkodik rajta, be merjen-e menni a főnökéhez. Ezért ő egy irodában dolgozik a munkatársaival és gyalog jár dolgozni.

Ha szeretnél még többet megtudni Fehér Gyuláról, a Cápáról, nézd meg a Reggeli riportját!

#együttsikerül #maradjotthon