Műsorújság
RTL Most

Nézz be te is Wossala Rozina álomotthonába!

Rozina rengeteg energiát ölt bele, hogy lakása teljesen az Ő ízlését tükrözze, a végeredmény pedig magáért beszél.

Aki épített, vagy újított már fel lakást, esetleg házat, az pontosan tudja, hogy mennyire időigényes és kemény munka a saját képünkre formálni otthonunkat. Wossala Rozina, a Reggeli egyik háziasszonya fél éven át dolgozott azon, hogy lakása igazán otthonossá váljon, mostanra pedig eljutott arra a pontra, hogy igazán otthon érezze magát a helyen.

„Nagyon más állapotban volt ez a lakás, amikor ideköltöztünk és elég sokat kellett dolgozni azért, hogy így felújítsuk. Nagyon szeretem azokat a tárgyakat, amik egy kicsit a múltba tekintenek, régebben kicsit más funkciójuk volt…” –árulta el Rozina a Story Extra stábjának, akik elsőként léphettek be a lakásba kamerával.

Rozina otthonában van kukoricadarálóból készült asztal, banánt formázó lámpa, és még rengeteg egyedi és izgalmas dolog, melyek egytől egyig a műsorvezető saját ízlésvilágát tükrözik:
 

A lakásban természetesen helyet kaptak a szakácskodással kapcsolatos eszközök és alapanyagok is, Rozina például büszkén mutatta meg a kameráknak a világ minden tájáról összegyűjtött fűszergyűjteményét, valamint nem éppen átlagos konyhai kellékeit is.

Forrás: Story Extra

Legnézettebb videók