Műsorújság
RTL Most

Nézz be Puskás Petiékkel a Mentorház forgatására!

Az X-Faktor dübörög, a mentorok javában válogatják az idei évad tehetségeit, annyira, hogy máris a Mentorházban kell meghozniuk a legnehezebb döntéseiket. Szerencsére, képeken dokumentálnak mindent.

A múlt hét a bejelentések hete volt, persze az már akkor sem volt kérdés, hogy lesz-e X-Faktor, Puskás Peti mégis megnyugtatott mindenkit: mind a négyen visszatérnek!

A tehetségkutató 8. évadában az énekes jelölteknek és a mentoroknak is rengeteg kihívás elé kell nézniük. Ettől függetlenül az ítészek igyekeznek mindig egy kis humort is belecsempészni a napjaikba. A Mentorház forgatásai éppen ma érnek véget, ezért összegyűjtöttük, vajon a mentorok mivel ökörködték el az időt a szünetekben.

ByeAlex, Puskás Peti és Radics Gigi között például kitört egy random twerk párbaj:

„…ha azt mondjátok, hogy 🔥 meg minden, akkor jövő7en a következő forgatásunkon kihívom @gigiradics - ot egy EPIK TWERK BATTLE OF THE HISTORY párbajra, amit meg is nyerek! Ezt is ki nyerte? Na ki!?”


A szenvedélyes mozdulatok és a verseny mellett néha napján még látogatók is érkeztek hozzájuk a forgatásra. Peti valószínűleg ugrálni tudott volna a boldogságtól, amikor Bambi kutyája is besegített neki egy kicsit a mentorkodásban:

 

A post shared by Peter Puskás (@apuskaspeti) on


Persze a közös fogmosások vagy éppen a helyszín legmeglepőbb részleteinek felfedezése is belefért néha az idejükbe. Várjátok már, hogy elinduljon az X-Faktor legújabb évada?
 

Hasonló videók

Legnézettebb videók