Műsorújság
RTL Most

Nézd meg ÉNB Karola első klipjét!

Lali után most ÉNB Karola állt be az énekesek sorába az Ideje megbocsájtani című számával, melynek klipjét már meg is nézhetitek!

Az Éjjel-Nappal Budapest szőke szépsége már korábban is megvillantotta, hogy milyen tehetséges énekesnő, mostantól pedig a rajongók is élvezhetik gyönyörű hangját, hiszen megérkezett Karola első klipje, mely az Ideje megbocsájtani című számához készült.

"Ez egy szakítós-kibékülős dal egyben. Ha a dal csak magában szól, talán kicsit több benne a negatív érzés, a klippel együtt viszont már nem. Sokkal szebb lett, mint amire számítottam." - mondta Karola, akinek a két napos forgatás során volt 1-2 nehézsége.
"A legnehezebb dolog a szenvedélyes csókolózás volt Teóval, mivel most 30 ember előtt kellett produkálni magunkat, de azért azt hiszem, végül jól megoldottuk a feladatot." - tette hozzá nevetve.
 


A klip bemutatója sem zajlott eseménytelenül, Karolának rögtönöznie kellett, mikor a bemutató előtt pár perccel áramszünet ütött be. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja így először egy szál gitár kíséretében, élőben adta elő számát, melyet aztán sikerült a klippel együtt is bemutatni a nagyérdeműnek.

A klipbemutatót visszanézhetitek az Éjjel-Nappal Budapest tegnap esti (12.10.) adásában!

Ha kíváncsiak vagytok az ÉNB szereplőinek további izgalmas történeteire, kövessétek a sorozatot minden nap 19 órától az RTLII-n!

#együttsikerül #maradjotthon