Műsorújság
RTL Most

Nézd meg az összes merényletet: így főztek a séfek a versenyzőkkel a Konyhafőnök VIP 4-ben!

A Konyhafőnök VIP – Terítéken a sztárok évadában óriási fordulat várt a séfekre: bármikor beállíthatták egymást főzni a versenyzők közé, sőt Zé is megtréfálhatta ezzel őket. Most összegyűjtöttük nektek az összes ilyen pillanatukat!

Sárközi Ákos és Rácz Jenő már a Válogató héten beálltak a pultok mögé, hogy bebizonyítsák: egy óra igenis elég egy éttermi színvonalú étel elkészítésére. Ezen a napon ráadásul közös pultban, rezsón alkották meg álomszerű tányérjaikat.
 


A kötények kiosztása, és csapataik kialakítása után elkezdődtek az elődöntő hetek, ahol a séfek kiképezték a versenyzőiket. Először Rácz Jenő kezdte meg a tanítást, aki természetesen arra is szakított időt, hogy jó barátját, Ákost is megviccelje. Kétszer is beállította főzni ezen a héten, ahol a második alkalommal ráadásul csak 30 percre volt az étele elkészítésére.
 


Ákos hetén természetesen Jenő sem úszta meg a kihívásokat: neki is kétszer kellett bizonyítania, ráadásul a 30 perces hátráltatást neki is sikerült kihúznia Zé kártyái közül.

A középdöntő kezdetén egy igazi médiatörténeti pillanat is felpezsdítette a hangulatot: Zé kitalálta, hogy a két séfnek egy csapatban kellene alkotnia egy kétfogásos menüt. Az eredmény felfoghatatlan volt a visszatérő VIP vendégek számára.
 


Ilyen fordulatok után se lett vége a meglepi séffőzéseknek: Rácz Jenőnek egyszer még Zével is meg kellett küzdenie 10 percig – aki kuktaként sem fogta vissza magát. Ákosnak pedig Zé ellen kellett furfangoskodnia, aki bármikor ellophatott tőle egy elemet főzés közben.
 


Sárközi Ákos és Rácz Jenő természetesen minden ilyen meglepetést teljesítettek, és olyan ételeket alkottak a semmiből, amitől még mindig leesik az állunk.

#együttsikerül #maradjotthon