Műsorújság
RTL Most

Nem hiszed el, miért bújt női ruhába Istenes Bence

A műsorvezető szerelme, Csobot Adél előre félt, mit talált ki már megint Bence. És valóban nem díjazta, mikor kiderült.

Istenestől sosem álltak távol a vicces, olykor hajmeresztő ötletek. Most éppen az keltette fel az érdeklődését, hogy Berlinben szalmabála gurító világbajnokságot hirdettek és ő bizony be akart nevezni egy barátjával.  Magyarországot képviselték, egyen-melegítőbe bújtak, de a versenyzésre egy hagyományosnak épp nem mondható szettet vásároltak Berlinben.

Sok-sok ruhapróba után végül női szoknyába bújtak, Bence vörös rúzst kent a szájára, a barátja pedig műszempillát illesztett a szemhéjára. A csapatba kellett még két ember, akiket a helyszínen választottak ki. De a verseny keményebb volt, mint hitték, ők pedig jobban készültek a show-ra, mint az izommunkára.

„Nem gondolom, hogy rossz kondiban lennék, de ez valami nagyon kemény” – mondta Istenes Bence vlogjában, amikor próbálta kifújni magát a futam után. 

Bence csapata kicsit lekéste a kezdést, kapkodva álltak a rajthoz és úgy érezték, nem voltak szimpatikusak a pontozóknak. Nem sikerült szalmabála gurító világbajnoki címet szerezni a magyaroknak.

Ha kíváncsi vagy Istenes Bence vlogjára, itt megnézheted a videót!

#együttsikerül #maradjotthon