Műsorújság
RTL Most

Molnár Andiék már tervezik első babájukat?

Andi és férje nemrég ünnepelték első házassági évfordulójukat, így cseppet sem meglepő, hogy mindenki a babáról kérdezi őket. A műsorvezető nemcsak erről, de kedvenc közös hobbijaikról is mesélt.

Molnár és férje már több mint egy éve házasok: a különleges napot egy évvel később is egy különleges programmal elevenítették fel. A nagy napon mindenképpen szerettek volna az égbe ereszteni két összekötött lufit – szerelmüket jelképezvén –, akkor ez nem jött össze, most viszont egy romantikus zebegényi utazás alatt igen.

Nem áll távol tőlük az utazás, hiszen igyekeznek minden szabad percüket együtt tölteni, és ha tehetik, akkor aktív programokat szerveznek. A hazai barangolások mellett persze van egy közös hobbijuk is, amivel mindennap beiktathatnak maguknak egy mini-nyaralást: imádnak jetskizni a Dunán.

 

A post shared by Andrea Molnar (@molnarandi12) on

„A Duna szeretete, a víz szerete abszolút megjelent a mindennapunkban. Hétvégén, hétköznap, itt vagyunk lent a Duna-parton.”


A komfort, a romantikus program, a pörgés, mind-mind ott vannak a listájukon, azonban Andi bevallotta: még túlságosan élvezik azt, hogy ketten szerezzenek élményeket, ezért még nem foglalkoznak a gyerek témával.

„Valahogy még mind a ketten egy kicsit várunk vele, nyilván nem akarjuk ezt sokáig húzni. Jön, amikor jönnie kell!”


Andi még többet mesélt közös életükről a Story Extrában! Nézzétek meg itt a riportot!

Legnézettebb videók