Műsorújság
RTL Most

Mi történt, holt tartanak karrierjükben az X-Faktor győztesek ma?

Nemsokára újraindul az X-Faktor! Ezen felbuzdulva körbetekintettünk a magyar könnyűzene horizontján, hogy az elmúlt három széria győztesei hol tartanak most karrierjükben.

Tóth Andi


Még nem volt 16 éves, mikor megnyerte a tehetségkutató 5. szériáját. Azóta többszörösen bizonyította, hogy benne megvan az a bizonyos X. Fiatalos lendülettel vág bele minden kihívásba, amit csak elé sodor az élet.

Az X-Faktor ötödik szériájának nyertese őszintén vallott a szerelmi életéről. A videóért katt a képre!


 
Nem olyan rég a Válótársak című sorozatban szerepelt és ezzel tanúbizonyságát adta, hogy színészi kvalitásokkal is bír, sőt. E mellett modellkedik és még párkapcsolatára is szakít időt. Egyszóval energikus, vidám és szexi, igazi „sikeres ember” alapanyag.
 

Oláh Gergő


Gergő győzelme óta tör előre, új dalokat készít az Európai dalversenyre, jótékonysági gálákon szerepel, új formációkban énekel, musicelben vállal szerepet, vagy éppen felénekli az RTL egyik sorozatának  főcímzenéjét. Nemrég Geszti Péter szólólemezén működött közre és persze apaként is nap mint nap megállja a helyét. Sikeres énekes és boldog, öt gyermekes apa.

A Story extra Gergővel készült videójáért, katt a képre!


Danics Dóra


Dóra leszállt a pop-vonatról és úgy határozott, egy egyedi hangzásvilágú zenekarban folytatja énekesnői pályáját. Ettől függetlenül gyakran utolérhető néhány közösségi térben, fellépett fesztiválon, a síszezonban az osztrák lankákon lazított és szerepelt az RTL autós magazinjában, mint tesztelő. A célja az egyediség és a szakmai alázat megőrzése.

Az énekesnővel és anyukájával készült interjúért, kattints a fotóra!


 

Még mindig tart a casting, ha úgy érzed,  TE vagy a következő X-Faktor, jelentkezz!

Kattints a képre!
forrás/képek: RTL, Istagram, Facebook

Legnézettebb videók