Műsorújság
RTL Most

Merre jár most a Konyhafőnök zsűrije?

A Konyhafőnök VIP Fináléja és Király Peti győzelme után a zsűri is elmerült az ünnepekben, a pihenésben és az utazásban. Meglestük, mit csinál most Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő.

A három zsűritag valószínűleg senkit sem lep meg vele, hogy miben merültek el mostanság, hiszen mindannyian hűek voltak legnagyobb szenvedélyeikhez.

Miközben Sárközi Ákos a munka mellett elmerült a családi idillben és a festésben, Zé és Jenő kalandokra vágytak és újra nyakukba kapták a világot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeno Racz (@chefjenoracz) on

Rácz Jenő már az ünnepek alatt útra kelt, hogy Sanghaj és Bali érintésével, végül találkozzon családjával Melbourne-ben. A meghitt pillanatok mellett persze szakított arra is időt, hogy új helyeket fedezzen fel túrázásokkal és strandolásokkal fűszerezve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fördős Zé (@fordos_ze) on

sem maradt le a felfedezések terén, hiszen a tavalyi magányos patagóniai utazása után most is egy hasonló útra vállalkozott. Patagónia és Ausztria hüttéi után most éppen Sri Lankán fedezi fel a legizgalmasabb fogásokat.

Arról viszont ne feledkezzetek meg, hogy mindeközben Sárközi Ákos folyamatosan a visszavágót tervezi Rácz Jenő ellen – ITT jelentkezhettek a gasztro reality következő évadába!

Legnézettebb videók