Műsorújság
RTL Most

Megkóstolták az igazi magyar street food-ot a Cápák

Az első Gulyásbombázó üzletnél találkozott Balogh Péter és Balogh Levente a vállalkozóval, Ponyiczky Lászlóval és elmondták, hogyan képzelik el a vállalkozás jövőjét.

A 9 m2-es üzletben 12 féle pörkölttel töltött kiflit lehet kapni, kifliből pedig háromféle van. Ponyiczky László ki akarja próbálni, hogyan tud működni a vállalkozás egy fix helyen. A Cápák viszont másképp képzelik el a folytatást.

„A gulyásbomba jövőjét fesztiválokon, kiemelt potenciális helyeken, bulihelyeken látom, ahol ezzel az installációval, vagy ezt tovább fejlesztve egy street food-os kocsival még jobban trendivé tennénk” – mondta Balogh Levente a Fókusznak.

A tegnapi Cápák közöttben két új applikáció is bemutatkozott. Az egyik egy sportalkalmazás telefonra, a másik pedig egy bulihely-kereső, amiben egyelőre a fővárosi szórakozóhelyek vannak számon tartva és adnak információt arról, hogy milyen party épp van Budapesten. Ha kíváncsi vagy, láttak-e ezekben is fantáziát a Cápák, nézd vissza a Cápák között tegnapi adását!

Még több érdekességért katt a Fókusz riportjára!

Nézd a Cápák közöttet minden hétfőn 21 óra 35 perctől az RTL Klubon!

#együttsikerül #maradjotthon