Műsorújság
RTL Most

Megható: világsztárok álltak ki egy bántalmazott kisfiú mellett!

A szívszorító videót már több mint 16 millióan láttak, többek között olyan hírességek is, mint például Demi Lovato, Katy Perry, Chris Evans, Andy MacDowell és ifjabb Donald Trump, akik a történet mellett nem mentek el szó nélkül.

Keaton Jones egy szokványos iskolába jár, és eddig teljesen normális, hétköznapi életet élt. Az egyik nap viszont minden megváltozott, mikor édesanyja, kiposztolta azt a felvételt, ahol kisfia sírva meséli el, mi történt vele aznap az iskolában: kiderült, hogy a kisfiút bántalmazták.

„Az orrom nevettek, azt mondták ronda vagyok” – meséli sírva Keaton.


A szörnyűségeknek azonban itt még nem volt vége, ugyanis a fiú azt is elárulta, hogy a társai leöntötték tejjel, kenyérrel dobálták meg, és nem ő az egyetlen gyerek, akit az iskolában folyamatosan zaklatnak.

A videót itt nézhetitek meg:

A felvétel eszeveszett gyorsasággal kezdett terjedni a neten, így rengeteg világsztárhoz is eljutott Keaton története, akik megható módon álltak ki a fiúért.

Eva Longoria például azt írta a bántalmazott iskolásnak, hogy rengeteg erőt küld neki, és ne hagyja, hogy mások határozzák meg, hogy ki is ő valójában.

 

I love this boy and I’ve never met him. YOU are an angel my friend, don’t ever let others define who you are. You are brave and beautiful just as you are. Bullies are insecure and ignorant. Words create emotional poison, don’t listen to them so that poison doesn’t ever get to your pure heart. I think you are a special human being that deserves nothing but happiness. And you will have it. Many blessings to you. And when you think you don’t have the strength, you should know I’m sending you all my energy to help you through. 🙏🏻 #Repost @brian_atwood ・・・ ❤️❤️❤️him. This Bullying Shit has got to stop!!! @thewaronbullying ...Schools must have a #notolerance towards this!! This is heartbreaking and unfair. Bullies are such whimps . STOP #bullying @25park No one deserves to be bullied!!! Spread LOVE not HATE

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Demi Lovato is kiállt az ügy mellett:

„Én #Keatonnal vagyok. Keaton, kicsikém, tudnod kell, hogy nem vagy egyedül. Sokan szenvedtek el iskolai zaklatást és sokkal erősebben jöttek ki belőle, és te is ilyen leszel! Az ég áldjon, édes.”

 

Justin Bieber pedig egyenesen azt írta, hogy írjon privát üzenetben neki a fiú, felajánlva ezzel a barátságát.

 

You got a friend in me Lil bro! Hit me on dm and we can chat!!! Love you buddy!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

A napokban viszont egy igen érdekes dolog derült ki Keaton családjáról, ami merőbben elgondolkodtató, és rengeteg kérdésre ad okot. Ha érdekel, merre tart a kisfiú története, kattints a videóra!

forrás/képek: Instagram, Facebook, Twitter, Youtube

Legnézettebb videók