Műsorújság
RTL Most

Megható: megszólalt Demi Lovato húga az énekesnő drogtúladagolása után!

A napokban egy szívszorító bejegyzésben köszöntötte fel az énekesnőt a testvére, aki nem tud elég hálás lenni, amiért a világhírű nővére életben van.

Már többször beszámoltunk arról, hogy egy hónappal ezelőtt Demi Lovato majdnem végzetes hibát követett el: kábítószer-túladagolás miatt került kórházba. Szerencsére a nehezén már túlvan az énekesnő, olyannyira, hogy a kórházi kezelés után egy rehabilitációs központba vonult.

 

Makeup done by meeeeee 💁🏻‍♀️

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Így minden bizonnyal a központban ünnepelte az énekesnő a 26. születésnapját, aminek alkalmából Demit kishúga, Madison De La Garza is felköszöntötte. A bejegyzéshez pedig egy régi képet is megosztott De La Garza, ahol szeretett nővérével látható.

„A mai nap lehetett volna a legrosszabb nap az életemben, ám ehelyett lehetőségem adódott arra, hogy köszönetet mondjak Istennek, a hihetetlen orvosoknak, Demi csapatának és mindenkinek a világon, aki támogatta őt. Nélkülük nem lenne már velünk a nővérem. Bárcsak mind láthatnátok azokat a buta kis dolgokat, amiket csinál, például, ahogy beszéd közben mozog az orra, és ahogy a fülem mögé fésüli a hajamat, miközben próbálok elaludni. Ezek azok a dolgok, amiért ma hálás vagyok”

 

 

today could have been one of the worst days of my life, but instead i get to spend it thanking God, the incredible doctors, demi's team, and everyone across the world who offered their support - without all of these people i wouldn't have my big sister anymore. i've been thinking about how i wish that everyone could see the silly little things that she does, like how her nostrils move when she says certain words and when she brushes my hair behind my ear when i'm trying to sleep, because those are the things i'm thankful for today. they seem so small, but those little things make up my sister - not a singer, not a celebrity, and definitely not what she's been described as in the media - she's a daughter, a friend, and my big sister... and i am so, so thankful that i can tell her happy birthday. #happybirthdaydemi ❤️

A post shared by Madison De La Garza (@maddelagarza) on


Az énekesnő több mint egy héttel azután, hogy kórházba került, szintén egy bejegyzésben üzent a rajongóknak.

Ha szeretnéd tudni, mit mondott az énekesnő, nézd meg a Fókusz riportját!

forrás/képek: cosmopolitan, 24.hu, Instagram

Legnézettebb videók