Műsorújság
RTL Most

Lalinak hála luxusútra mentek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

Két éve számoltunk be róla: Éjjel-Nappal Montenegro! A sorozat sztárjai Lalinak köszönhetően egy igazi luxusnyaralásra utaztak. A mindig szerencsétlen fiúnak ugyanis most kivételesen mázlija volt. Egy halom pénzt nyert lóversenyen.

Ha szeretnél többet tudni a témáról, kattints a Fókusz videójára!

Hasonló videók

  • A bántalmazók a négy fal között teljesen megvadulnak, diktatúrát alakítanak ki, és nem csak szavakkal vernek. De miből lehet felismerni ezt a típust? Hogyan lehetséges, és miért olyan nehéz a szabadulás? Ha Ön vagy környezete segítségre szorul, akkor ezeket a segélyvonalakat hívhatja:  - NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesületet) +36-80-505-101, Lelki Elsősegély vonalát 116-123!
     

  • A Barátok közt Klaudiájaként sérthetetlennek tűnik, aki minden vesztesnek látszó helyzetből képes győztesként kikerülni. Ábrahám Edit a saját életében is erős nő, de azért volt olyan, amikor mélyponton volt. Azóta talpra állt, és boldog nagymamaként tapasztalatait szívesen megosztja másokkal is.  

  • Flóra reggel nagyon izgatott, mivel Tamás édesanyja váratlanul meglátogatja őket, és Flóra mindenképpen jó benyomást akar rá tenni. Ám, amikor a találkozásuk során állandóan összehasonlítják őt Szofival, Flóra megsértődve kimenekül a szituból. Miután megbeszélték a dolgot, egy rövid ideig úgy tűnik, mintha Tamás édesanyja valóban érdeklődne Flóra iránt. Flóra azt javasolja, hogy vacsorázzanak meg együtt, és erre meghívja az apját, Arnoldot is. Ám ekkor döbbenten kénytelen megtudni Tamástól, hogy az anyja titokban elment Szofihoz a fodrászatba.

  • Diának már nagyon megterhelő az albérleten belüli helyzet: miután Vitya elmondta neki, hogy még mindig erős érzelmek fűzik hozzá, Lutz is bevallja, hogy szereti őt. Dia hallani sem akar erről, és külön-külön emlékezteti rá a fiúkat, hogy ők mindannyian csak barátok. Dia a válsághelyzetben Flórától kér tanácsot, aki azt javasolja neki, hogy ha bármelyik fiúhoz is vonzódni kezdene, hallgasson a szívére. Dia végül úgy dönt, hogy inkább visszaköltözik Tamáshoz. Roland és Evelin ki akarják vásárolni Teót a T.É.R-ből, de Teó nemet mond.

Legnézettebb videók