Műsorújság
RTL Most

Lakatos Márk hadat üzent a tökéletes testeknek

Megelégelte az emberekre nehezedő nyomást az ország egyik leghíresebb stylistja, a Reggeli műsorvezetője, és megmutatta kockamentes testét beállított divatfotókon.

Lakatos Márk eddig is azt hirdette, hogy szeressük magunkat, a hibáinkat is és próbáljuk meg élvezni az életet akkor is, ha nem úgy nézünk ki, mint aki a címlapról lépett le. Ezt az üzenetet pedig olyannyira komolyan veszi, hogy kiválasztott szépen megkomponált divatfotókat izmos testű, zsírmentes modellek főszereplésével és újragondolta őket. A modell ő maga volt és nem szégyellte, hogy a vonalai nem mértani pontosságúak.
 

„Külföldön egyre több olyan magazin és a divatéletben egyre több olyan szereplő van, aki felvállalja azt, hogy sokfélék vagyunk, sokféle testtel, sokféle arccal és bőrrel, és nemcsak Barbie babák és Ken bábuk” – mondta Lakatos Márk a fotózás szünetében a Fókusz riporterének.
 

Márk nemcsak külföldi modelleket „koppintott”, két magyar sztárt is kiválasztott, Király Viktor és ByeAlex egy-egy fotóját reprodukálta. Ha szeretnéd látni, hogyan zajlott ez a rendhagyó fotózás, katt a Fókusz riportjára!

 

Legnézettebb videók