Műsorújság
RTL Most

Közös pancsi a gyerekkel? Dobó Ágiék és Istenes Bencéék is erre szavaznak!

Sokan megbotránkoznak, amikor a sztárok olyan fotókat tesznek ki a közösségi oldalaikra, amelyeken együtt fürdik az egész család. Vajon mi a bevett szokás, és mit mondanak erről Bencéék vagy éppen a szakértők?

„Én nem is értem azokat, akik azt mondják, hogy nem láthatja a gyereke meztelenül…” – mondta Bence.
 

 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on

Sokak felháborodtak, hogy egyáltalán nem egészséges, hogy egy kádban fürdenek kisfiúkkal. Természetesen Bence és Adél ezzel egyáltalán nem értenek egyet, hiszen sokkal természetesebbnek és őszintébbnek érzik, hogy ebből is közös programot csinálnak.

Ugyanígy vannak ezzel Dobó Ágiék is – a szépségkirálynő nem egyszer tett már ki olyan fotót vagy akár videót, amelyen egy-egy ilyen pancsizós pillanatot örökített meg. Ágiéknál ez már szinte napi rutin, hogy éppen melyikük fürdik a kisfiaikkal:

„Családi buli szokott lenni… sokszor ez egy négyes program nálunk.” – mesélte Ági.
 

 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on


A sztárok tehát teljesen értetlenül állnak a negatív kommentek előtt. Persze, azt Bence is elismerte, hogy egy határt húzni kell, tehát azért az sem mindegy, hogy hány éves koráig fér bele egy kisgyerek életébe, hogy a szüleivel pancsizzon. A téma kapcsán korábban még az is felmerült a Reggeliben, hogy vajon Adélék mennyire támogatják például, hogy szájra puszit adjanak. Kíváncsi vagy, mit mondott akkor a fiatal anyuka?

A szakértők között viszont szintén megoszlik, hogy mi is lehet itt az aranyközépút. A nőgyógyász szerint semmi kivetni való nincs ebben, egyedül akkor kell elgondolkodnia például egy édesanyának egy közös pancsin, ha éppen valamilyen kezelésen esik át. A szexuál pszichológusnak azonban sokkal radikálisabb véleménye van a témáról.

Meghallgatnád, hogy milyen további érveket hoztak fel a véleményük mellett a szakértők és a sztárok? Akkor nézzétek meg itt a Fókusz riportját!

Istenes Bencéék életében ráadásul még inkább kiemeltté vált ez a kérdés, hiszen nemrég bejelentették, hogy Adél újabb babát hord a szíve alatt. A pocaklakóról azóta már a Fókuszban is meséltek, nézd meg te is, mennyire édes képekkel jelentették be a nagy hírt a követőiknek.

#együttsikerül #maradjotthon