Műsorújság
RTL Most

Kíváncsi vagy Cinthya Dictator és Varga Viktor szerelmi fészkére?

Váratlanul toppant be a Story Extra stábja a művészpár lakásába, ahol Cinthya Dictator várt rájuk. Nemcsak a meglepő kérdésekre válaszolt, de még lakásuk legizgalmasabb részleteit is megmutatta.

Nem kell ahhoz belépnünk a szerelmesek lakásába, hogy rájöjjünk, mennyire kreatívak, hiszen az interjúikat és a közösségi oldalaikat elnézve is egyértelmű, hogy kik ők. Egy pár, akik az alkotásnak és egymásnak élnek. Nem meglepő ezek után azt hallani Cinthyától, hogy semmi sem tudja kimozdítani a komfortzónájából:

„Az önmagamba tett hitem olyan erős, hogy csak a rossz emberek vannak rám rossz hatással, de annyira közeli a kapcsolatom önmagammal, hogy ezáltal nem tudok kikerülni ebből a helyzetből, önmagamból.”
 

 

A post shared by Cinthya Dictator (@cinthyadictator) on


A szobrászattal és fotózással is foglalkozó lány bemutatta lakásuk legmeghökkentőbb darabjait – igen, nem egy koponya és csontváz is helyet kapott náluk –, sőt szinte mindenhol az elkészült műveik díszelegnek. Fotók az egyik falon, szobrok a másik sarokban… és persze, még a karácsonyfa is áll.

Persze, a kérdezz-felelek közben előkerült a hazugság vagy éppen a szerelem kérdése, sőt még az a titokzatos dolog is, amiről Cinthya képtelen lenne lemondani.

Kíváncsi vagy, mi lehet az? Itt megnézheted a videót!

Természetesen egyáltalán nem lephet meg senkit, hogy Cinthya szerelme, Viktor is hasonlóan áll mindenhez. Legutóbb például a Konyhafőnökben mutatta meg, hogy neki még a főzés közben is a külcsínyen jár az esze. Hiszen nem mindegy, hogy hogyan is néz ki az a gasztronómiai műalkotás!

Viktor ugyan sokáig csak az ételek filozófiájával foglalkozott, a gasztroversenyben, sőt később a Reggeliben is megmutatta konyhai tudását. A művészi vonal persze sosem maradt el!


Kép: Varga Viktor Facebook

Legnézettebb videók