Műsorújság
RTL Most

Kis Berni 14 éves volt, amikor először megakadt rajta Solti Ádám szeme

Félreértés ne essék, nem személyesen találkoztak, a színész csak egy fotót látott Berniről, amin idősebbnek nézett ki és azt mondta: ő lesz a feleségem.

A szerelmesek napján mi másról is eshetett volna a legtöbb szó a Reggeliben, mint a szerelemről? A stúdióban ült Hajas Laci, Zséda, Kocsis Korinna, valamint Solti Ádám és Kis Berni. Peller Mariann és Anna arról faggatta a sztárokat, hogy egyetértenek-e azzal, hogy mindig a nő dönt?

„Szerintem nem. Aki nekem tetszett, annak én soha nem” – árulta el Zséda, akiről biztosan senki nem gondolta volna, hogy van férfi, akit nem ragad magával a szépsége.

Kis Berni ezek után megkérte Ádámot, hogy mesélje el, hogyan ismerkedtek meg ők, mert ez a kedvenc története.

„Igazából ez úgy volt, hogy mosolykampányt csináltam a saját oldalamon, azt kértem, hogy küldjenek az emberek mosolyt. Berni is küldött egyet, ránéztem és azt mondtam, hogy wow: ő lesz a feleségem! Éreztem, hogy összerándul a gyomrom” – mesélte Ádám a Reggeliben.

Csak egy dolog hátráltatta az egymásra találást, hogy kiderült, Berni még csak 14 éves. Arra, hogy egy párrá váljanak, még 5 évet várni kellett.

Ha többet szeretnél tudni a folytatásról, nézd meg a Reggeli beszélgetését!

Legnézettebb videók