Műsorújság
RTL Most

Kik azok a bio-erényövek és meddig tart egy egyéjszakás a Vénuszon?

Az apaság, az öregedés és a fiatalok bulizási szokásai kerültek terítékre a legutóbbi Showder Klubban. Kőhalmi Zoltán házigazda volt, de Elek Péter, Felméri Péter és Hajnóczy Soma is szót kapott mellette.

A legutóbbi Showder Klub házigazdája Kőhalmi Zoltán volt, aki elmerengett azon, mit tud ő tanítani 41 évesen a gyerekeinek, amikor olyan dolgokról van csak tapasztalata, ami már semmire nem jó. Rájött, mit jelent az, hogy ennyi ideje van a földön, és elgondolkodott rajta, hogyan élnénk, ha mindez a Vénuszon zajlana, ahol sokkal lassabban megy az idő.

Elek Péternek még nincs családja, ezért inkább a fiatalok párkeresési szokásait szereti elemezni. Ezúttal arra világított rá, mi történik, ha a férfiak és mi, ha a nők mennek el bulizni? Az biztos, hogy nem ugyanaz sül ki az estéből, ha a barátok, mintha a barátnők kötnek ki egy szórakozóhelyen.

Felméri Péter kisfia hamarosan 2 éves lesz, de még nincs teljesen túl azon a sokkon, amit az apaságtudat váltott ki belőle. Korábban elvei voltak, ma már ezeket elengedte, mert tudja, hogy a gyerekek módszereinél az akaratuk érvényesítésére ő sem tud kitalálni jobbat.

Hajnóczy Somának, aki bűvész és stand up-os is, van egy óriási szenvedélye: a szuperhősök. De már nem csak rajongani akar, magának is kitalált egy karaktert, Magic Mant, aki hasonlóan feszülős ruhát hord, mint Superman, de egészen más dolgokra képes.

Nézd a Showder Klubot minden vasárnap este 21 órától az RTL II-n!

Legnézettebb videók