Műsorújság
RTL Most

Kabát Peti a tenger hullámai közt lovagolt!

Bár szerencsére a zimankós mínuszok még nem érkeztek meg, a magyar sztárok már most úgy döntöttek, hogy inkább melegebb éghajlaton vészelik át a hideget. Lássuk, ki hol telel!

Kabát Petiék idei úticélja Jamaica volt. A focista alig ért haza Afrikából, öt nappal később már vissza is ült a repülőre, hogy párjával, Róka Adrival kapcsolódjon ki. Viszont kirándulásuk nem indult zökkenőmentesen, hiszen Petiéknek háromszor is új szobába kellett költözniük. A Celeb vagyok, ments ki innen! győztese ugyanis véletlenül elárasztotta az egyik lakosztályt:

Egyébként állításuk szerint a jamaicaiak meglepően vidámak, nagyon barátságosak, és állandóan énekelnek. Adri még meg is kérte a hotel recepciósát, hogy énekeljen nekik, hiszen teljesen elbűvölte a fiú hangja. Ráadásul egy vízesést is meglátogattak, tevegeltek, és a tenger hullámai között is lovagoltak!

A Barátok közt háza tája sem maradt élmények nélkül, hiszen Gyebnár Csekka két nappal ezelőtt érkezett haza Amerikából, ahol a párjával és anyukájával végigjárták az országot New Yorktól egészen Las Vegasig. Sőt, egy megható élményben is volt részük:

„Az én vágyam mindig az, hogyha Amerikában járok, akkor a Broadwayen hagyj nézzek meg egy előadást. Idén az Oroszlánkirályt sikerült megnézni. Már a nyitánynál majdnem elsírtuk magunkat. Olyan ereje volt, hogy azonnal kibuggyant belőlünk a sírás.”
 

Ráadásul a Barátok közt Gizijének azért is volt hatalmas élmény a kirándulás, mert édesanyját most sikerült rávennie először arra, hogy elutazzon velük külföldre. Nem hiszitek el: anya és lánya még a kaszinózást is kipróbálta!

Ha kíváncsiak vagytok, hol nyaralt Dukai Regina, Zimány Linda, Rubint Réka és Kocsis Korina, nézzétek meg a Fókusz riportját:

Legnézettebb videók