Műsorújság
RTL Most

Izomkolosszus lett az X-Faktor győzteséből

Nehezen viseli a külsejével kapcsolatos ironikus megjegyzéseket Kocsis Tibor, akinek esze ágában sincs testépítővé válnia.

A 2011-es X-Faktor győztese lett Kocsis Tibor, akit akkoriban még vékonyabb alkattal ismert meg az ország. Mára hatalmas izmokat szedett magára, mert régóta foglalkoztatta a gondolat, hogy szeretne egészségesebben élni és többet törődni magával, a testével. Tinédzserként túlsúlyosnak számított, 12 éve viszont már soványabban állt kamera elé a Csillag Születikben, ebben a tehetségkutatóban ismerhette meg az egész ország, de a sikert az X-Faktor hozta el számára 4 évvel később.

Nemcsak alkata volt az, ami zavarta magában, elálló füleit is megcsináltatta, majd úgy gondolta, robusztusabb, férfiasabb jelenséggé szeretne válni, ezért kezdett edzőterembe járni. Az új, izmosabb Tibó azonban nem mindenkinek tetszik, vannak, akik úgy érzik, nem passzol a személyiségéhez ez a külső, de ők nem tudják, milyen igazából Kocsis Tibor. Az ironikus megjegyzéseket pedig nehezen viseli az énekes. A Fókusz riportjában el is mondta, hogy miért?

#együttsikerül #maradjotthon