Műsorújság
RTL Most

Íme az ország legszebb szakálla!

Bence csak viccből jelentkezett a versenyre, de még így is megnyerte azt szakálla hossza, ápoltsága, karaktere és divatossága miatt!

A Nagy Szakállversennyel már foglalkoztunk a Reggeliben, ahol a zsűri egyik tagja beszélt arról, mik a szempontjai egy ilyen megmérettetésnek, és hogy úgy egyáltalán, miről szól ez az egész.

Most pedig a Fókusz stábja elkapta magát a győztest, Bogláry Bencét, aki elmesélte a verseny és szakálla történetét. Hölgyek, urak, íme Magyarország legszebb szakálla!

No de hogyan lehet rendben tartani egy ekkora arcszőrzetet? Nem okoz kényelmetlenséget a hétköznapokban? Mik a hátrányai? Mik az előnyei? Erre Bence külön is kitért:

Ezek után már csak egyetlen kérdésünk van: vajon a hölgyeknek a szakállas, vagy a szakáll nélküli pasik tetszenek jobban? Valószínűleg kinek-melyik, egy biztos: gratulálunk Bencének!

Aki pedig szeretne egy különleges szőrzetet látni, az vasárnap 22:10-től az RTL Klub-on megteheti: a Szupercellában ugyanis Arnold Schwarzenegger nem akármilyen fizimiskával jelenik meg!

Forrás: Reggeli, Fókusz

Legnézettebb videók