Műsorújság
RTL Most

Íme, a VV történelmének mindent elsöprő szerelmei

A Való Világ szériák történetében láthattunk már hatalmas veszekedéseket, nagy egymásra találásokat, mi pedig összeszedtük az elmúlt VV-k legmegdöbbentőbb, vagy épp legkülönlegesebb románcait.
VV Iza és Krisztán szerelmének nem kellett sok idő, hogy szárnyaljon. Krisz és Iza az egyik pillanatban nyalták-falták egymást, a következőben pedig civakodtak. A villában Iza egyszer még arcon is köpte szerelmét, de a love story folytatódott a villán kívül is. Bár a jósnő közös jövőt jósolt a fiataloknak, a gerlepár szétröppent, és Izáék nem túl jó szájízzel váltak el egymástól.

A videóért kattints a képre!

A VV6 egyik legkülönlegesebb szerelmespárja talán VV Charlotte és Simon volt. Az csodabogár fiú és a vadmacska Charlotte között hamar elcsattant az első csók, és szerelmük is beteljesedett a villa falain belül. Simon aztán széttépte vetélytársa, Viki pólóját, így kizárták a villából. Felröppent az a hír is, hogy a szerelmesek esküvőre készülnek, de VV Simon és VV Charlotte útjai különváltak, ugyanis szerelmük nem bírta a távolságot.

A videóért kattints a képre!

VV Gigi és Jerzy a Való Világ 4. szériájában habarodtak egymásba. A villa hugicája aztán kijelentette, hogy képtelen férfiként tekinteni Jerzyre. Bár Jerzy mindent megtett, hogy férfiasabb legyen, sokat kellett győzködni, hogy ne foglalkozzon a kamerákkal, és vesse le gátlásait. A Villa szerelmes párja aztán a kezdeti szemérmeskedés után már egyre kevésbé érezte zavarban magát kamerák előtt.

A videóért kattints a képre!
VV Laci és VV Edina a Való Világ 7. szériájában ismerkedtek meg. Egyből egy hullámhosszra kerültek, és működött köztük a kémia is. A nézők aztán kegyetlen döntést hoztak, hiszen egymás ellen kellett párbajozniuk. Mióta véget ért a VV7 többször szakítottak már, aztán újra összejöttek. Úgy tudjuk, hogy Laci és Edina között most újra dúl a szerelem!

A videóért kattints a képre!
VV Fanninak eleinte nem tetszett Dennis, ugyanis hiányolta belőle a férfiasságot, és azt mondta, jó lenne ha 'kibikkantaná' magát. Dennis aztán rákérdezett, hogy szokott-e a lány szkreccselni, és megindult az érzelmi lavina: Dennis és Fanni annyiszor egymásnak estek, hogy több napig tartana végig számolni az aktusok számát. Szerelmük aztán a villán kívül is folytatódott, de nem tartott túl sokáig, jelenleg Dennis a zenei karrierjére koncentrál, Fanni pedig teljesen eltűnt a reflektorfényből.

A videóért kattints a képre!
Ha kedvet kaptál a Való Világhoz, ne habozz, jelentkezz az RTL Klub legújabb valóságshowjába, a Való Világ powered by Big Brother-be!

#együttsikerül #maradjotthon