Műsorújság
RTL Most

Így festettek a sztárok az érettségijük előtt

Ki ne emlékezne a középiskolai éveinek utolsó hónapjaira, az érettségi előtti izgalmakra, vagy akár a tablófotózásra, ami az esetek többségében balul sül el? Íme, így festettek a sztárok mielőtt érettek lettek.

Dukai Regina gyakorlatilag teljesen megváltozott mióta elhagyta a középiskoláját. Tablófotóján rövid, szőke, kissé fiús hajjal pózolt, amihez a csinos modell csupán csak ennyit fűzött hozzá:

 

"Egy kis móka mára! Hát én így néztem ki végzősként! Ne kérdezzetek semmit! Azt hiszem nem bánom, hogy picit öregedtem! Ti meg meritek nekem mutatni a tablóképeteket?"

 

 

 

A Sztár Gokart egyik versenyzője, Iszak Eszti fotója is napvilágot látott, ám a lány szinte semmit sem változott a ballagása óta.

 

 

 

Nem úgy, mint Puskás Peti, aki nem csak a tablófotójával, de a kevésbé magas szintű gasztronómiai tudásával is mosolyt csalt az arcunkra.

 

 

 

Petinek jócskán meggyűlt a baja a házi tésztával és annak kinyújtásával a Hagyjál Főzni! műsorában. Az énekesnek egy kicsit szerelnie is kellett, ráadásul az elkészült alapapanyag állaga miatt az édesapjának kellett befejeznie a széles metélt elkészítését.

 

 

Nem csak a magyar sztároknak vannak vérciki érettségi tablófotói. Kattintson IDE és nézze meg, a tengerentúli celebek legcikibb szalagavatós fotóit is.

A nemrég apává vált Istenes Bence szalagavatós videójára pedig mi sem találtunk szavakat. Mutatjuk, milyen is volt a Hagyjál Főzni! műsorvezetője végzős diákként.

 

Forrás: Facebook, Pinterest

Legnézettebb videók