Műsorújság
RTL Most

Így csinál hangulatot Dr. Csernus egy jó kis stand-uphoz

A Showder Klub 23. évadának 6. részében Kiss Ádám volt a házigazda, fellépett még Benk Dénes, Dombóvári István és Ráskó Eszter.

Kiss Ádám szerint az összes fellépő kapcsolódik valahogy a babázáshoz, Benk Dénesnek kéthetes kislánya van, Ráskó Eszter hamarosan szülni fog, Dombi pedig kismama-alkat. Kiss Ádám épp ezért nem a szülői lét nehézségeit figurázta ki, inkább célba vette a bulvársajtót és Győzike új műsorát, a Mi a vágyat, more?-t.

Dombóvári István megemlékezett a különböző fantomokról és rémekről, akik furcsa szexuális szokásaik miatt kerültek be a hírekbe. De a legjobban az autókkal szexelő férfi története gondolkodtatta el, egészen a keresésig, udvarlásig visszamenőleg képzelte el, hogy történhet meg egy randi ember és gép között.

Benk Dénesnek friss élményei vannak a szülésről és az apaságról, hiszen kislánya csak kéthetes. A humorista már 42 éves, egyre jobban érezte a nyomást az édesanyja felől, hogy ideje lenne gyereket vállalni. De előtte még rákattant a testépítésre, hogy ellen tartson az öregedésnek, azóta nem a nőket nézi a strandon, hanem a férfiakat…

Ráskó Eszter nem tudta a terhessége előtt, hogy mennyire fontos neki az alkohol. Egyszer tévedésből elfogyasztott egy kis rumot, épp mielőtt ultrahangra ment, amitől kitört rajta a pánik, de legalább tudni fogja, mi az oka, ha a gyerek nem lesz jó matekból. És ha már pánik, valami hasonlót érzett, amikor elment fellépni egy fesztiválra és a helyszínen megtudta, hogy az előzenekara nem más, mint Dr. Csernus Imre.

 

Nézd a Showder Klubot minden vasárnap este 21 órától az RTL II-n!

Legnézettebb videók