Műsorújság
RTL Most

Idén 12+10+5 millió okod van jelentkezni az X-Faktorba!

Ha eddig még nem jelentkeztél az X-Faktorba, ne csüggedj, inkább cseledj! Gyere el Május 20-án az RTL Klub székházába, és ragadd meg az utolsó lehetőséget! Nemcsak szólóban és zenekaroddal, de duóban is jelentkezhetsz a műsorba, ami szempillantás alatt megváltoztatja az életed!

És hogy miért érdemes jelentkezni az X-Faktorba, azon túl, hogy egy ország megismer téged?

Az X-Faktor győztese az egy éven keresztül járó havi egymillió forint mellett további tízmillió forintnyi összeget költhet el zenei karrierjének beindítására. De idén nemcsak a győztes, hanem az élő show-ba bejutott további döntősök is nyerhetnek! A győztes nyereményén kívül további ötmillió forintnyi összeg kerül szétosztásra, melyet a döntősök karrierjük beindítására költhetnek. (ennek részletes felosztása a csatornával való egyeztetés után történik.)

 

 

Az X-Faktor mentora, ByeAlex arra buzdítja azokat az énekeseket, akik egyedül nem elég magabiztosak, hogy szerezzenek maguknak egy társat, és robbanjanak be duóként az X-Faktor színpadára!

"Amikor először álltam a színpadon, akkor emklékszem, hogy nagyon izgultam, és arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy társam, aki magabiztosabbá tesz a produkciómban. Mint például a Gáspár Laci..."

 

Tehát ha páratlan párosnak tartjátok magatokat, nem kell mást tennetek, mint IDE kattintva elküldeni a jelentkezéseteket, hiszen lehet, hogy TI lesztek az idei év legjobbjai!

 

Ha eddig nem küldted el a jelentkezésedet, akkor sem kell aggódnod, hiszen van még egy esélyed!

Gyere el május 20-án 9 órára az RTL Klub székházához (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.), és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! A meghallgatásra késő délutánig ideérhetsz, mi itt leszünk!

További információ:
e-mail: xfaktor@rtlklub.hu
telefonszám: 06-30-364-3500

A meghallgatáson előzetes regisztráció nélkül részt vehetsz, és a hangod mellett csak a zenei alapod vagy hangszeredet kell magaddal hoznod! Ha zenekaroddal jönnél, akkor a dobot ne hozzátok, azt biztosítunk számotokra!

 

 

Legnézettebb videók