Műsorújság
RTL Most

Húsvétolás: mindenki másképp csinálja

Tegnap megmutattuk, hogyan ünneplik a hollywoodi hírességek a húsvétot, most pedig csokorba szedtük hazai sztárjaink ünnepi posztjait.
Szabó Zsófi, a Story Extra háziasszonya időben megkezdte az ünnepi készülődést. A szőke menyasszony Instagram-oldalán osztotta meg követőivel a bejárati ajtaján lógó húsvéti ajtódíszét. Ugye, milyen édes a kis szoknyás plüss nyuszi?
 

D. Tóth András, a Fókusz műsorvezetője egy tündéri fotót osztott meg kislányáról. A mindössze másfél hónapos babát egy nyuszis pólóban fényképezte le a büszke apuka, és ezzel a képpel kívánt boldog ünnepeket:
 

Nyári Dia, a Barátok közt Holman Hannája hazautazott az ünnepekre. A színésznő igazi családi képet posztolt Facebook-oldalára:
 
„Már nagyon vártak haza. Kellemes ünnepet Nektek!"
 
Dukai Regina már szombaton megkezdte az ünnepi előkészületeket, és megosztotta rajongóival első kalácssütésével kapcsolatos élményeit.

A modell nem tagadta, hogy első nekifutásra a kukában landolt a kalács tésztája, de nem adta fel, és újra nekiállt. Íme, a végeredmény:
 


Regina egyébként családi körben tölti az ünnepeket Kapuváron, és nyuszifüles fotójával kíván minden szépet és jót az ünnepekre:
 

Az X-Faktor egykori sztárja, Antal Timi pedig Tapsi Hapsival együtt küld hatalmas ölelést Erdélyből:
 

Fotók: Facebook, Instagram

Legnézettebb videók