Műsorújság
RTL Most

Horváth Tamás: „Drága Édesanyám! Tudod a szememben egy Hős vagy!"

Horváth Tamás sokaknak ismerős lehet, ugyanis még 2009-ben bukkant fel a Csillag születik című tehetségkutatóban. A műsor után Tomi zenekart alapított, és kiadta első saját dalokból álló lemezét.
 
Tomit sokan csak dunaújvárosi Michael Jacksonként emlegették, és bár a a versenybe testvérével, Jankóval együtt jelentkezett, a zsűri végül szóló énekesként engedte tovább. 
A videóért kattints a képre:


Az énekes 2011 óta dolgozik Dajka Raullal, mára pedig akkora a sikerük, hogy a legnagyobb videómegosztó portálon majdnem 150.000 feliratkozó követi nyomon munkásságukat.Az énekes nagyon fiatal volt, amikor szeretett édesanyjánál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak.

Tomi korábban azt nyilatkozta,  hogy a színpadon állva mindig édesanyjának énekel, és szeretné bebizonyítani neki, hogy amiről kisfiúként álmodott, az valósággá válhat.Horváth Tamás ma ünnepli 24. születésnapját, amit sajnos Csilla nem érhetett meg. Az énekes egy fotómontázst posztolt Facebook-oldalára, és megható sorokkal köszönte meg édesanyjának azt, hogy a világra hozta:
 
„Drága Édesanyám! Ma van 24 éve, hogy életet adtál nekem. Lehetőséget kaptam arra, hogy úgy élhessem az életem, ahogy szeretném. Nem tudom neked kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok neked. Ezek a képek még a töredékét sem adják vissza mennyire csodálatos életem van. Tudod a szememben egy Hős vagy, és te vagy a Példaképem! A lelkemben a hiányod életem végéig elkísér, de hiszem azt, hogy ezeket a pillanatokat Te is látod! Szeretlek! S majd egyszer újra találkozunk!"
Fotók: Facebook

Legnézettebb videók