Műsorújság
RTL Most

Hatalmas meglepetés a Válótársak új évadában!

Hamarosan elindul a sorozat második szériája, ami számos újdonságot és fordulatot tartogat. Néhány titokról most lerántjuk a leplet!

Indul a visszaszámlálás! Lassan egy hónapja, hogy befejezték a Válótársak második évadának forgatásait. A munka hatalmas tempóban zajlott és rengeteg energiát és időt igényelt mind a színészektől, mind az alkotóktól. Egy biztos, ha minden igaz, már novemberben képernyőre kerülnek az új részek. Bár a közösségi oldalon megosztott fotók alapján sok dolgot sejthettek előre a rajongók, most újabb részletek láttak napvilágot.

Kovács Patrícia az első évadában már feltűnt, mint Dr. Szatmár Dalma, aki a Scherer Péter által megformált Jakab Dávid orvosa volt. Az interneten megosztott képekből már sejthettük, hogy a színésznő sokkal hangsúlyosabb szerepet kap a második évadban.

 


Ráadásul az is kiderült, hogy a Válótársak stábjához csatlakozott Nagy Ervin is. A színész Sáfár Bálint, azaz Stohl András testvérét alakítja majd.

A Story Extra stábja azonban még több titkokról rántotta le a leplet. Kovács Patrícia és Nagy Ervin is mesél a sorozatban alakított karakterekről és a közös munkáról, sőt részleteket is láthatunk a várva várt szériából!
 
Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook

Legnézettebb videók